Archief

Onno Kiviet | 19 oktober 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Chattelin Audio show 19 oktober

Het zal u vast niet ontgaan zijn er vind de laatste anderhalf jaar a 2 jaar een flinke shuffeling plaats op de audiomarkt!


Producten met naam en faam verdwijnen op de achtergrond en nieuwelingen stelen het podium van hun bekende voorgangers. Wij denken dat op het gebied van luidsprekers het uit Zweden afkomstige Marten een van die ( relatief ) nieuwelingen is die de nieuwe legende zullen gaan vormen. 

De nieuwe Django L en de wat langer aanwezige Django XL zijn geweldige luidsprekers en hebben een gunstige prijs kwaliteisverhouding! Op deze dag gaan wij ze allebei aan u presenteren op passende apparatuur. 

En over die passende apparatuur gesproken dit keer hebben we gekozen voor een niet allerdaagse combinatie! De Mirror Image voorversterker ontworpen door Rick Paap van Dynamic-Solutions is een erg fraai klinkend concept! Uitermate informatief, gul en royaal in klank. 

In combinatie met een van de mooiste stereo eindversterkers op dit moment in de scène de Audio Research REF 75 bereiken de Django XL luidsprekers een nieuw level in sound let maar op. U bent van harte welkom!