Archief

Onno Kiviet | 24 oktober 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Jean-Marie Reynaud bij Belram

De Exclusieve distributie in Nederland van het Franse merk Jean-Marie Reynaud (JMR of JM-Reynaud), zal voortaan verzorgd worden door Belram nv/sa in Brussel.

Belram verdeelt sinds bijna 10 jaar Atoll Electronique in de Benelux. De bevoorrading gebeurt uiteraard steeds vanuit Brussel via het magazijn in Oudergem (B-1160). Voorheen was de distributie van de Franse "Créateur d'Enceintes Acoustiques" in handen van Xi-Fi (Audiolife) in Buren.

De luidsprekers van JM-Reynaud worden al meer dan 45 jaar door vele muziekliefhebbers als topmerk beschouwd, deze berusten op het principe van eigen transmissielijn, een unieke driekhoekslijn (ligne triangulaire) - zie detail hiernaast.

Eén van de nieuwste en mooiste successen van JM-Reynaud: de Abscisse luidsprekers:

Deze 2 1/2-weg set luidsperkers heeft een dubbele ribbontweeter in een aparte behuizing, elegant gemonteerd op de transmissielijnzuil die de twee woofers herbergt. Het filtergedeelte bevat de meest verfijnde en muziekgetrouwe componenten. De afwerking van de Abscisse gaat van matzwart rubber (Soft Touch) tot Black Matte Lacquer, Pearly Ivory Rubber (Soft Touch), Pearly Anthracite Grey Rubber (Soft Touch) of White High Gloss.

Informatie