Archief

15 oktober 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Luistershow Gydotron Audio 19 oktober

Na 5 jaar is Gydotron Audio de vorige locatie ontgroeid en we verwelkomen u op onze nieuwe locatie met een reeks luistershows.

Op 19 oktober van 13h tot 21h stellen we U graag volgende set voor:

Marten Django L

ASR Emitter 1

ASR Basis Exclusive Phono

Nottingham Analogue Hyperspace draaitafel

Norma CD speler

Marten

De Marten Django L is de kleinere - maar geen kleine - broer van de Django XL, die eerder al voor een prijsdoorbraak zorgde. Ook de Django L is een “luidspreker die een groot en muzikaal geluidsbeeld neerzet dat vrijwel uniek is in deze prijsklasse”.

ASR

ASR Audiosysteme is één van de weinige écht gespecialiseerde audiofabrikanten ter wereld die vooral doet waar ze echt goed in is, namelijk het ontwerpen en vervaardigen van (geïntegreerde) versterkers die tot de besten ter wereld behoren.  Dit weekend maken we gebruik van de Emitter I in standaard versie. Deze versterker bestaat uit een apart voedingsgedeelte en audiogedeelte. We zetten ook de Phono trap van ASR in, het betreft de Basis Exclusive.

Nottingham Analogue

De Hyperspace van Nottingham draaitafel is voorzien van een zwaar plateau en is voorzien van een dikke grafiet mat.

Wij hebben deze draaitafel voorzien van een éénpuntsgelagerde Ace Space 12 inch arm. Element is de OC 9MKIII van Audio Technica.

Norma

Producten van Norma Audio brengen transparantie, snelheid, micro- en macro-dynamiek, articulatie, helderheid en levendigheid van de soundstage, het vermogen om zelfs de kleinste verbuigingen van de muzieksignaal te volgen en dat allemaal gecombineerd met absolute neutraliteit. Deze geluidsweergave kan niet anders dan de pure emotie van de muziek overbrengen op de luisteraar.

Gydotron Audio

Turnhoutsebaan 241

2110 Wijnegem

België

0032 (0)473 11 65 13