Archief

Onno Kiviet | 24 oktober 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

The Raven Anniversary Jubelium Editie

Sedert tien jaar maakt TW-Acustic opmerkelijke draaitafels die wereldwijd gewaardeerd worden om hun perfecte bouwkwaliteit, de originele Raven AC staat nog steeds symbool voor perfectie in vakmanchap en tonale balans. Ons speciaal composiet materiaal gebaseerd op Delrin, waarvan de dempende eigenschappen de perfectie benaderen, in combinatie met de meest precieze en krachtige motoren maakt van de Raven de geliefkoosde draaitafel van audiofielen en reviewers.

Om onze tiende verjaardag te vieren presenteren we de "Raven AC Anniversary". De Anniversary is een nieuw statement in de productie van draaitafels. Gebaseerd op het chassis van de Raven AC, heeft de Anniversary een plateau bestaande uit 20 mm van ons eigen gepantenteerd comosietmateriaal met een toplaag van 40 mm koper, dus quasi gelijk aan het plateau van de Black Night.

Ons jubileum model heeft een zeer solide armboard gefreesd uit 30 mm dik aluminium.

Wij kunnen alle relevante adapters leveren voor elke toonarm. 

Om de juiste montage-afstand te bereiken, kan de positie van de adapter voor uw specifieke toonarm traploos worden afgesteld in de sleuf in stappen van 1 mm. Om dit te vergemakkelijken hebben we een schaal geëtst op het armboard van 210-310mm. Mocht u meer willen tonearmen installeren, kunnen extra draaischijven worden geïnstalleerd als voorheen met de originele Raven AC. 

Vanuit een akoestisch oogpunt, biedt de Anniversary dezelfde voordelen als de Raven AC, maar dankzij de wijzigingen houdt hij meteen ook een stevig oogje op zijn grotere broer de Raven Black Night. Vergelijkbaar met de Black Night, laat de Anniversary de muziek stromen, maar blijft tegelijkertijd dynamiek koppellen met een onovertroffen helderheid en openheid die gewoon verbluffend is.

Het is zeldzaam in deze klasse een ​​dergelijke oplossend vermogen en dynamiek in de muziek te ervaren. Met de Raven AC Anniversary brengen we u een grote stap dichter bij het ​​ideaal van echte hifi muzikale weergave.

Meer informatie door op deze link te klikken:

Raven AC Anniversary| leverbaar vanaf oktober 2013 | retailprijs: 16.995,- euro.

Importeur: www.aspera-audio.com