Archief

Onno Kiviet | 24 september 2013 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Luistershow Gydotron Audio

Na 5 jaar is Gydotron Audio de vorige locatie ontgroeid en we verwelkomen u op onze nieuwe locatie met een reeks luistershows

Op 28 september van 13h tot 21h stellen we U graag volgende set voor:

Luidsprekers:    Magico S1

Eindversterker: Spectral DMA 200 Serie2

Voorversterker: Spectral DMC 15 SS

Cd speler:          Aesthetix Romulus CD speler

Bekabeling:        Kubala-Sosna.

De Magico S1 is de kleinste uit de Magico familie. Je kan vertellen dat de behuizing monoque en uit aluminium is. Zoals de andere modellen van Magico beschikt deze speaker ook over een Nanotech driver aangevuld met een Beryllium tweeter. Maar dat alles zegt niets over het geluid. Deze speaker is, volgens ons, voor een connaisseur. In de opname studio tracht men de magie te “vangen” en later wil je graag dat deze magie piekfijn aan u over gedragen wordt in uw luisterkamer. Magico doet dit, volgens ons, op een voortreffelijke wijze!

Spectral is sinds 1977 actief in de High End audioindustrie. Richard Fryer en Keith O. Johnson zijn de grote heren achter dit merk. Beiden hebben een grote passie voor muziek; dit blijkt ook uit de vele opnamen voor Reference Recordings waar zij op een of andere manier bij betrokken waren. 

Wij stellen jullie alvast de nieuwe DMA200 Serie 2 voor in combinatie met de DMC 15 SS.

Aesthetix,
geesteskind van Jim White muziekliefhebber en ontwerper,  heeft al jaren een gevestigde naam als het gaat om werkelijke topklasse versterkers en CD spelers met buizentechniek.

In deze set zetten we de Aesthetix Romulus CD speler in.

Bekabeling is van Kubala Sosna.

Het merk is ontstaan uit de samenwerking van twee vrienden en doorgewinterde audiofielen, Joe Kubala en Howard Sosna, die kabels hadden ontworpen voor hun eigen sets die zo goed bleken dat ze de kabels beschikbaar wilden maken voor het grote publiek. Het grote geheim van de kabels en hun klank, is het ‘outside of the box’ denken van beide stichters, wat onder meer leidde tot de gepatenteerde Optimiz kabelarchitectuur, die radicaal verschillend is van zo goed als alle concurrerende kabelontwerpen, wat resulteert in een kabel die zo natuurlijk, dynamisch en schoon klinkt dat hij heel anders klinkt dan alle andere kabels…

Informatie

Gydotron Audio

Turnhoutsebaan 241

2110 Wijnegem

België

T: +32 (0)473 11 65 13

W: www.gydotron.com