Archief

Onno Kiviet | 01 april 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Akoestische workshop van RivaSono bij Hifi Maastricht

Hifi Maastricht organiseert samen met akoestiekspecialist RivaSono op zaterdagmiddag 12 april een workshop met uitleg en praktische tips over akoestiek.

Hifi liefhebbers worden uitgenodigd om deze middag een plattegrond van hun eigen luisterruimte of woonkamer mee te nemen. Frank Imholz, eigenaar/directeur van Rivasono (www.rivasono.nl) geeft gratis persoonlijk advies.

Onder de deelnemers van deze workshop wordt een akoestische meting met persoonlijk advies t.w.v. € 250 verloot!

Akoestiek in uw luisterruimte of woonkamer is belangrijk want de kamer waarin u naar muziek luistert, bepaalt voor een groot deel de beleving van de muziekweergave. Moderne huiskamers worden steeds strakker ingericht met harde wanden, grote ramen, strakke vloeren en plafonds. Erg fraai voor het oog maar zeer slecht voor de akoestiek (veel galm en ongewenste reflecties).

Akoestische oplossingen zorgen dus naast de muziekbeleving ook voor een betere leefbaarheid in uw woonkamer!

RivaSono heeft een methode ontwikkeld om een akoestische meting uit te voeren in uw kamer, waarna samen met u het resultaat wordt geanalyseerd en geheel vrijblijvend, tips en advies over de mogelijke verbeteringen worden gegeven. In het advies vormen akoestische metingen het uitgangspunt, maar wordt ook gezocht naar de optimale verhouding tussen uw wensen en de gewenste geluidsverbetering.

Meld je aan voor deze interessante workshop over akoestiek.

In een goede akoestische ruimte is de muziekbeleving pas echt goed. Benieuwd naar een mogelijke (bijna)onzichtbare oplossing voor uw (galm) probleem?

Kom naar de workshop op zaterdag 12 april om 13.00 uur bij Hifi Maastricht.  

\Meld je aan via mail: jack@hifimaasticht.nl