Archief

Onno Kiviet | 04 april 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio Selectief Analoge dagen Show/Meeting 2014

Vinyl leeft als nooit tevoren! Daarom stelt Audio Selectief, de draaitafelspecialist, haar deuren ook in 2014 weer open voor iedereen die analoge weergave een warm hart toedraagt.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april heet de winkel aan het Grootzand 66 in het mooie Sneek iedereen welkom voor nieuwtjes, analoge primeurs en natuurlijk veel gezelligheid!

Zo zal dit jaar de show worden gevuld met fraaie Sonus Faber speakers van importeur Audiac. Deze luidsprekers weten de analoge bronnen met veel verve weer te geven en hebben stuk voor stuk een fraai ontwerp. Zowel de doorgewinterde audiofiel als de muziekliefhebber kan niet om de passionele weergave van dit Italiaanse merk heen.

Ook zal Nutters Audio weer aanwezig zijn met veel vinyl van onder andere Speakers Corner, Mobile Fidelity Sound Lab, Reference Recording en Stockfish. Een enkele audiofiele (sa-)cd en natuurlijk diverse accessoires van onder andere WBT zullen ook aanwezig zijn tijdens de Analoge Meeting.

Verder demonstreert Dynamic Solutions weer bij Audio Selectief in Sneek, wat altijd een leuke show belooft te worden. Pim de Graaf van Sign Audio Technology komt uitleg geven over zijn kabels. Ook Monitor Audio Nederland zal weer van de partij zijn, met natuurlijk veel fraais van Transrotor (de Dark Star Reference en de Rondino), Roksan en Monitor Audio. Nieuw is de Isotek EVO3 Sigmas power conditioner, die in Sneek ook zijn opwachting zal maken.

Sneek Hifi zorgt ook voor een primeur, in samenwerking met het bekende Italiaanse hifimerk Goldnote is er een speciale versie van de Piccolo draaitafel gemaakt. Maurizio Aterini wordt speciaal ingevlogen om de introductie van de Audio Selectief Piccolo luister bij te zetten. Voorts zal veel apparatuur en accessoires van Gauder Akustik, Blue Amp, Lyra, Goldnote en Kimber Kable te zien en te beluisteren zijn.

Verder zal hifi- en muziekrecensent Eric de Boer (bekend van o.a. Hifi.nl) tijdens de Analoge Meeting in Sneek demonstreren hoe goed muziek vanaf vinyl nog steeds klinkt. En voor de inwendige mens zal Weduwe Joustra (een Sneeker begrip) tijdens de show zorgen.

Niet voor niets wordt deze editie van de Audio Selectief Analoge Show/ Meeting een week voor Record Store Day gehouden. Vinyl is hot, en bij Audio Selectief in het prachtige Sneek ligt de basis van goede analoge weergave. U bent op beide dagen van harte welkom! De deuren zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur.