Archief

Onno Kiviet | 04 april 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Nederlandse primeur C.E.C. TLO 3.0 bij Chattelin Audio

Op zaterdag 12 en zondag 13 april introduceert Chattelin Audio Systems in Den Haag in samenwerking met importeur Hear Everything Audio Import het nieuwe cd-loopwerk TLO 3.0 van de Japanse fabrikant C.E.C.. Het is de Nederlandse primeur!

C.E.C. bestaat zestig jaar en dat is voor de fabrikant de aanleiding geweest zijn topmodel, cd-loopwerk TLO, een forse upgrade te geven.
Ook in de derde generatie - vandaar dat het apparaat TLO 3.0 is gedoopt - zijn de belangrijkste handelsmerken van C.E.C. gebleven: dubbele snaaraandrijving voor loopwerk en lasersturing.

Verder zit de TLO 3.0 boordevol technische verbeteringen die alle tot één doel moeten leiden: precisie om muzikale weergave op het allerhoogste niveau te realiseren.

Of dat gelukt is, kunnen we zaterdag 12 april en zondag 13 april horen bij Chattelin Audio Systems in Den Haag.

De speciaalzaak presenteert dat weekend het nieuwe cd-loopwerk met randapparatuur en luidsprekers van eenzelfde hoogwaardig niveau.

Als weergevers worden de Magico S3 luidsprekers ingezet, terwijl we qua versterking op de nieuwe generatie van Soulution en/of Spectral mogen rekenen.

Ook de nieuwe Audio Research Reference DAC en Wadia 9 staan opgesteld.

Beide dagen wordt volop gedemonstreerd van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Adres

Chattelin Audio 
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
W: www.chattelin.nl