Archief

Onno Kiviet | 20 augustus 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Dealer nieuws over Russell K luidsprekers

In de maand juni van dit jaar is in Nederland het nieuwe luidsprekermerk Russell K Red met de luidsprekers Russell K Red 100 geïntroduceerd. Na deze introductie was er direct veel belangstelling en vraag vanuit de vakhandel.

Met als resultaat dat de Nederlandse importeur Hear Everything Audio Import in zeer korte tijd reeds 4 dealers voor het nieuwe merk heeft binnengehaald, namelijk Multifoon in Rotterdam, Da Capo High End in Kerk Avezaath, Audio-Life in Buren en A10 Audio/room4music in Amsterdam. Er is maar één verklaring voor deze bliksemstart, laat Ton van der Veeken weten: "De hoge kwaliteit gekoppeld aan het meer dan vriendelijke prijskaartje. Deze luidspreker heeft een extreem goeie prijs-kwaliteitverhouding. Dat baart opzien en dan zien ze er ook nog eens geweldig uit."

De voordeligste Red 100 en standaardversie is afgewerkt met grijs kunststof en een rode baffle. Hekel aan rood? Kies een zwarte baffle, mat of glanzend. Afwerkingen met verschillende soorten fineer en ook high gloss lak zijn mogelijk tegen meerprijs. Dat geldt ook voor de grille die niet standaard wordt meegeleverd. Op de site van de producent kun je je eigen Russel K. Red 100 samenstellen en het effect van je keuze direct zien: www.russellk.co.uk. De Russel K. Red 100 in standaard versie kost € 1.495,00, de fineerversies komen op € 1.795,00 en voor hoogglans finish moet € 1995,00 neergeteld worden.

Meer weten?

Bezoek de bovengenoemde dealers (aanklikbaar op hun naam naar website en adressen) of bel met Hear Everything Audio Import, +31 (0)6 246 13 402