Archief

ingezonden bericht | 16 december 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Arcam en Sonus Faber bij Audio-Life op 19 en 20 december

Audio-Life en CinemaDream houden een grote wintershow op, 19 en 20 december 2014.

Arcam

Het Engelse Arcam durft te kiezen voor dingen die er echt toe doen, zelfs als dat betekent dat je er iets voor moet weglaten. Arcam gaat met de nieuwe A39 en A49 versterkers dan ook terug naar de basis. Daarbij heeft zij zich de vraag gesteld wat er nu echt nodig is om die onuitwisbare indruk te maken: de klank! Het unieke versterker concept en het compromisloze ontwerp openen een kracht die niet eerder mogelijk was.

Sonus faber Olympica

Tijdens de show komend weekend bij Audio-Life combineren we deze grensverleggende versterkers met de luidsprekers uit de Olympica en Homage lijn van het Italiaanse Sonus Faber. Vanzelfsprekend valt of staat de klank van deze topklasse versterkers met de kwaliteit van het muzieksignaal. Daarom kiezen we op de show van Audio-Life voor de Arcam D33 SuperDAC die via zijn asynchrone High-Speed USB verbinding de op een Apple MacMini opgeslagen muziek tot leven brengt.

CinemaDream

Naast deze stereo oplossingen tonen we bij CinemaDream ook een Arcam surround oplossing met de AVR750 receiver en de Amerikaanse Revel luidsprekers uit de Performa3 serie in een 5.1 opstelling. Hier speelt al een even bijzondere Arcam bron: de UDP411 unidisc speler die naast CD’s, SACD’s, DVD’s en BluRay’s even goed overweg kan met muziek- en videostreaming! Zo haalt de UDP411 het uiterste uit elk filmfragment of muziekstuk en laat hij zich gemakkelijk bedienen met Arcam’s eigen iPad App.

Parallel aan deze bioscoop rond de Arcam AVR750 kun je bij CinemaDream ook genieten van een thuisbioscoop met dezelfde Arcam UDP411 als bron maar de AVR450 als Arcam surround receiver en luidsprekers uit de Sonus Faber Venere lijn. In beide bioscopen wordt de laag energie geleverd door de recent door ons geïntroduceerde Sumiko subwoofers.

Wanneer

Je bent van harte welkom op vrijdag 19 en zaterdag 20 december van 10 tot 17 uur.

Waar

Audio-Life
Hulsterstraat26a
Buren (bij Tiel)

Meer informatie kun je vinden op de website van Audio-Life of CinemaDream.