Archief

ingez bericht | 24 december 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Simply Audio nu ook Audio Note dealer.

Wanneer bent u voor het laatst volgeschoten tijdens het luisteren naar uw favoriete muziek? Al meer dan 15 jaar is het merk Audio Note onze persoonlijke favoriet als het aankomt op het weergeven van muziek. Dat is dan ook de reden waarom Simply Audio, naast fabrikant van audio kabels onlangs dealer is geworden dit bijzondere merk.

Audio Note

Het Audio Note bloed kruipt de voormalig medewerker van het ter ziele zijnde Audio Note Auditorium, nu eigenaar van Simply Audio nog steeds door de aderen. Naar onze bescheiden mening is Audio Note als enige in staat de emotie die in muziek verborgen zit hoorbaar te maken. Dit maakt het voor u mogelijk uw favoriete muziek niet alleen te beluisteren maar te beleven zoals de muzikanten dat deden op het moment van de opname.

 

Of het nu gaat om de betaalbare OTO SE versterker een van de bekende non-oversampling dac’s of een kostbare M9 voorversterker, in iedere prijsklasse is Audio Note apparatuur in staat de zo belangrijke emotie hoorbaar en voelbaar te maken. We laten u met alle plezier horen wat we hiermee bedoelen. Indien u kennis wilt maken met de magie van Audio Note, maakt u dan snel een afspraak voor een demonstratie. Neem dan vooral uw favoriete muziek mee, want daar gaat het immers om.

Informatie

Simply Audio
Dimitri van Hoven
W: www.simplyaudio.nl
T: 079-888 04 71
E: dimitri@simplyaudio.nl