Archief

Onno Kiviet | 11 december 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Sumiko Subwoofers – Into the deep

Een stevige bassdrum, de impact van een explosie of het aanzwellen van een elektronische basslijn bij film of muziek, er gaat niets boven luchtverplaatsing met veel energie. De doeltreffendheid van lage tonen is namelijk rechtstreeks afhankelijk van de hoeveelheid en snelheid van het verplaatste luchtvolume. Realistische weergave vereist dan ook grote luidsprekers of een “specialist” toegewijd aan deze zware taak. Wij introduceren daarom een compleet nieuwe lijn met compacte krachtpatsers: Sumiko Subwoofers.

Sumiko Subwoofers

De Sumiko Subwoofer serie is door Sonus Faber in Italië ontwikkeld onder het toeziend oog van het Amerikaanse Sumiko, ook onderdeel van de Fine Sounds Group. Drie hoogglans afgewerkte modellen in drie verschillende afmetingen completeren elk systeem met diepe, onvervormde lage tonen.

S.0

De S.0 is Sumiko’s kleinste. Voorzien van 6,5 inch down-firing woofer en 120 Watt versterker levert deze ruim 25 bij 25 cm metende subwoofer een verbluffend laagfundament.

Advies verkoopprijs S.0 € 449                     Leverbaar in hoogglans wit en zwart

S.5

De S.5 vormt de perfecte balans tussen krachtige output en een bescheiden afmeting. Met een 8 inch down-firing woofer aangestuurd door een 150 Watt versterker vindt de S.5 makkelijk een plaats in elk interieur.

Advies verkoopprijs S.5 € 599                     Leverbaar in hoogglans wit en zwart

De S.9 vult zelfs grotere ruimtes moeiteloos met rijke, diepe lage tonen en is daarmee de ultieme keuze voor de meest veeleisende luisteraar. De 10 inch down-firing woofer, gecombineerd met een passief membraan aan de voorzijde, wordt krachtig aangestuurd door een 350 Watt versterker.

Advies verkoopprijs S.9 € 949                     Leverbaar in hoogglans wit en zwart

S.9

Alle Sumiko Subwoofer modellen zijn moeiteloos in een bestaand muziek- of filmsysteem te integreren. Rechtstreeks op de speakerklemmen van je versterker met behulp van de High-Level  (Neutrik Speakon) aansluiting of met een RCA kabel op de pre-out of subwoofer out van je versterker. Alle modellen en uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Meer specificaties van de Sumiko Subwoofers vind je in de prijslijst.

Informatie

Audiac

W: www.audiac.nl