Archief

Onno Kiviet | 11 februari 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Antelope Platinum DSD D/A converter bij Streaming4Home in Kamerik

Antelope Audio, maker van de indrukwekkende Zodiac Gold DAC heeft de lat hoger gelegd met een hogere specced versie, genaamd de Zodiac Platinum. Helemaal anders en nieuw is DSD upsampling, een functie waarvan Antelope beweert uniek te zijn in deze converter en waarmee je kan upsamplen naar DSD64 of DSD256.

Tevens heeft de Platinum een aangepaste USB-ingang die PCM kan verwerken tot 768kHz, een quad DAC architectuur en heeft een zeer serieuze klok aan boord. Deze wordt beschreven als een "ultra-low jitter oven-gecontroleerde crystal oscillator", wat een 64-bits klok is. Wil je nog meer klok precisie, dan is er een 10MHz input voor Antelope's 10M rubidium atoomklok. 

Net als bij het Zodiac Gold model heeft de Platinum een relais gestuurde volumeregeling. Tevens zijn er zes digitale en twee analoge ingangen, XLR en SE-uitgangen en twee hoofdtelefoon uitgangen. De Zodiac Platinum zal € 5.000 kosten en wordt standaard  gebundeld met een Voltikus MK-II externe voeding.

Nu kunnen we natuurlijk schrijven wat we willen maar beluisteren is het enige wat telt en vertelt of het allemaal echt waar is. 

Daarom hebben wij zaterdag 22 februari een demodag met de Aria Musicserver en de Antelope Platinum D/A Converter.

Allereerst houden we een presentatie in onze seminar ruimte over de Aria musicserver en de Antelope D/A Converter, daarna gaan we luisteren. Tevens hebben we een prachtig pakket aanbod voor u met een Musicserver/streamer en de Antelope Platinum.

Er worden 3 sessies gehouden. Maximaal 10 personen per sessie.

10:00 - 11:30

12:30 - 14:00

15:00 - 16:30

Meldt u aan via onze website of per mail want: Vol = Vol!

Waarmee wordt gedemonstreerd?

Musicserver- De Digibit Aria Musicserver

Versterker- Modwright KWI 200 geïntegreerde versterker

Luidsprekers- Revel F208 luidsprekers

Bekabeling- Audioquest

Streaming4Home is alleen donderdags geopend van 13:00 – 17:00u. Verder werken wij voornamelijk op afspraak. Anders is het niet mogelijk om u een goede voorlichting te geven van alle mogelijkheden. Maar van tijd tot tijd zullen wij ook “open dagen”  organiseren. Dit zullen wij aankondigen via verschillende websites en onze nieuwsbrief. Meldt u aan voor de nieuwsbrief via onze website. 

Informatie

Streaming4Home

Hallehuis 1

3471 EC Kamerik

T. 0348-746130

E.  info@streaming4home.nl

W. www.streaming4home.nl