Archief

Onno Kiviet | 11 februari 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Gydotron luistershow 15 februari

Gydotron Audio verwelkomt u op onze nieuwe locatie met de volgende luistershow:

Op 15 Februari van 13h tot 21h stellen we u graag volgende set voor:

Marten Coltrane II luidsprekers

Jeff Rowland Corus voorversterker 

Jeff Rowland 625 stereo eindversterker

Aesthetix Romulus CD speler/ Dac

Marten

Oprichter, ontwerper, en eigenaar Leif Olofson begon met luidsprekers bouwen vanuit de eenvoudige filosofie dat de luisteraar maximaal met de muziek betrokken moeten zijn. Mede door onvrede over de bestaande merken begon hij zelf luidsprekers te bouwen. Zijn universitaire elektrotechnische achtergrond hielp hem met het ontwikkelen van nieuwe filtertechnieken. Inmiddels heeft Marten onder vele liefhebbers wereldwijd een grote reputatie opgebouwd. Deze maal zetten we de Marten Coltrane II in het daglicht. Deze speaker is afkomstig uit de Coltrane reeks en is een heuse full range speaker. In de Coltrane zitten drivers van Accuton verwerkt, nml 2x 11 inch sandwich drivers, een 7 inch keramische driver en een diamand tweeter. Deze drivers minuten uit in een zeer lage distortie. De kast ik opgebouwd uit carbon e is zodanig gebouwd dat de invloed tot een absoluut minimum is herleid.  De Coltrane 2 is dan ook een erg schoon in zijn weergave en geeft je maximale muzikaliteit.

Jeff Rowland

Low-level detail, subtiliteit, soundstage, frisse, luchtige en zijdige hoge tonen uitzonderlijk gedetailleerde weergave gecombineerd met muzikaliteit en totaal ontbreken van transistor-karakter, zo zou je Jeff Rowland het best kunnen beschrijven.

Tijdens dit luisterweekend stellen we graag de Corus voorversterker en 625 eindversterker voor.

Aesthetix

Ben je nog steeds een absolute fan van CD’s en wil je deze volledig tot hun recht laten komen, dan zit je goed met de Aesthetix Romulus CD speler. Deze vormt de tweelingbroer van de Pandora en bouwt verder op de functies en prestaties van zijn wederhelft door het toevoegen een CD transport. De Romulus kan je dan ook niet zomaar een CD-speler noemen, aangezien je ook andere digitale bronnen kan aansluiten op dit toestel dankzij verschillende digitale ingangen zoals RCA, AES/EBU, Optisch, USB. Dankzij de USB ingang wordt je gestreamde muziek perfect weergegeven en de converter kan 24 bit / 192 kHz resolutie verwerken.

Informatie

Gydotron Audio
Turnhoutsebaan 241
2110 Wijnegem
België
T: +32 (0)473 11 65 13
W: www.gydotron.com