Archief

Onno Kiviet | 06 januari 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Gydotron High End Show 11 en 12 januari 2014 van 10 uur tot 18 uur

Malle is een plaatsje wat menig bierdrinker ergens aan doet denken, namelijk een Westmalle. Westmalle en Oostmalle zijn in 1977 gefuseerd tot het plaatsje Malle.

In Malle ligt de oude Sint-Martinuspastorij. Volgens het opschrift op de gevel van deze oude pastorij staat in Romeinse cijfers dat de pastorij in gebruik genomen (of gebouwd)werd in 1777 (MDCCLXXVII). De pastorij of “Het Nieuw Pastoreel Huys”, is gebouwd in opdracht van de paters van de Sint-Bernardsabdij van Hemiksem (nu de abdij van Bornem). De pastorij werd gebouwd op grond van de “Pastorijhoeve” met de tiendenschuur, die langs de Berckhovenstraat lag, tussen de pastorij en de Marialei. Het gebouw deed dienst als woonst voor de pastoor van Westmalle. 

Gydotron Audio verwelkomt u op onze show in de Sint Martinuspastorij, Berckhovenstraat 11 in het Belgische Malle.

Tijdens het nuttigen van een drankje (uiteraard is er Trippel en Trappist van Westmalle)  kan u in één van onze 8 ruimtes genieten van een mooi stukje muziek op dito zoveel sets. 

Tijdens deze show pakken we uit met enkel primeurs, nml de Marten Coltrane 2, Jeff Rowland, de nieuwe Ayre KX-5 en VX-5 voor en eindversterker, Spectral’s nieuwe DMA 200 Serie 2, Trinnov Amethyst roomcorrectie, …..

Naast de demo’s van verschillende set’s zal er ook live muziek zijn, Bart en Bouke, 2 gitaristen en zang treden beide dagen op vanaf 16.00 tot 17.00 uur. Zij brengen een waaier van covers van artiesten zoals:

Bruce Springsteen, U2, K’s Choice, Eagles, CCR, Pearl Jam, Alanis Morrissette, John Mayer, Rolling Stones, Foo Fighters, Lenny Kravitz, Luka Bloom, Norah Jones, Pink Floyd, Dire Straits, Prince, Queen, Sheryl Crow, Bart Peeters,…

Ook wordt er op beide dagen een workshop gegeven door Matthias Aerts van iDeal Acoustics. 

De merken die je op de luistershow aan zal treffen, komen uit het pakket van importeurs:

Audiac: Ayre, Transparent Cable

More Music: Spectral

Analogue Audio Products: Synthesis, Unison Research, Norma, Nottingham Analogue, Phantom, Essentional Audio Tools, Rosso Fiorentino

Dynamic Solutions: Master, Aesthetx, Nirvana

Symphony Audio: Magico, Zanden

Audionord Europe: Magnepan

HVP Audio: Marten, Jeff Rowland, Jorma

Audipulse: ASR Emitter, Tellurium Q

Easy Audio: Sign Audio technology

Trinnov: Trinnov

Hear Everything Audio: Guru, CEC


iDeal Akoestics: Grimm Audio, Jacovi

Renobo: akoestiek

Nutters Audio: Software

Music Emotions: Audio tijdschrift

Informatie

Gydotron Audio

Turnhoutsebaan 241

2110 Wijnegem

België

T: +32 (0)473 11 65 13

W: www.gydotron.com