Archief

Onno Kiviet | 08 juli 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

EXCLUSIEVE CUSTOM AUDIO

Al zo’n 45 jaar ben ik met plezier bezig met het ontwerpen van mooie en vooral betaalbare audio, gericht op een zo levensecht mogelijke beleving van muziek. Zo heb ik veel ervaring met het ontwerpen en produceren van eigenzinnige versterkers, luidsprekers en kabels. Gedreven door mijn passie en door mijn vakkennis als Ir. in de Analoge Elektrotechniek pas ik ook bestaande audio aan, met altijd verrassend positieve resultaten.

Volgens klanten en recensies getuigt mijn huidige lijn Artephonos-producten van het succes van mijn aanpak. Deze lijn is inmiddels aardig ver uitgebouwd en omvat buizenversterkers, luidsprekers en kabels.

Omdat ontwerpen me in het bloed zit, ben ik op zoek naar nieuwe uitdagingen. En ik vind niets spannender dan audio te ontwerpen en te bouwen op specifieke wensen van muziekliefhebbers...

Dus: bent u op zoek naar speakers of versterkers naar eigen specificatie en/of in een speciale uitvoering of afwerking, of wilt u iets verbeterd hebben, neem eens vrijblijvend contact op. Eén restrictie: het moet wel analoog zijn, in solidstate- en/of buizentechniek.

Ook indien u zelf wilt afbouwen of afwerken dan is dat zeker mogelijk, anders maak ik gebruik van de toeleveranciers die ik inzet voor mijn Artephonos-producten.

Wanneer u besluit van mijn diensten gebruik te maken, maak ik na bespreking en specificatie van uw wensen een vrijblijvende offerte met een all-in prijs, zodat u in ieder geval weet waar u aan toe bent. 

Met muzikale groet,

Hay Kockelmans 

Informatie

W: www.hayendaudio.nl
T:  +31(0)6 15 54 52 70