Archief

ingz bericht | 08 maart 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

22 en 23 maart Café Engels voorjaars show : Lente in de audio

De Café Engels Show wordt ook in 2014 gepresenteerd door Sense of Music. De nieuwste editie heeft als thema ‘Lente in de audio’ meegekregen.

Sense of Music heet u van harte welkom tijdens de Café Engels Show op zaterdag 22 en zondag 23 maart bij Engels Grandcafe op Stationsplein 45 in Rotterdam. Beide dagen is de show van 10 tot 16.30 uur toegankelijk en de toegang is, zoals gebruikelijk, gratis.

Tijdens het evenement zijn er dan ook verschillende opstellingen te bewonderen, van vooraanstaande fabrikanten en importeurs die zich bezighouden met High-End weergave.

Zoals voorgaande jaren krijgen alle eerst 500 bezoekers voor maar 5 euro de nieuwe LP Sound Design 7, deze actie is mede beschikbaar gesteld door Sts-Digital. HTV zal over het verloop van de show een uitleg en review geven van de producten die te zien en horen zijn van diverse fabrikanten. Alpha Audio geeft diverse workshop of Streaming en de daarbij behorende mogelijkheden en toepassingen. Dit alles ondersteund met een paar live concerten waarover meer informatie volgt.

Redenen genoeg om langs te komen en een plek vrij te maken in de agenda. 

In 12 verschillende kamers van het Grand Café aan het Rotterdamse Stationsplein 45 zijn audio opstellingen geplaatst die gratis te bezoeken zijn voor geïnteresseerden. Niet alleen zijn hier demonstraties van diverse importeurs en fabrikanten, maar wordt op diverse stands ook vinyl, cd's, analoog toebehoren, nieuwe producten en noviteiten verkocht.