Archief

Onno Kiviet | 28 maart 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

10 April : Beter Beeld & Geluid viert 40 jaar Linn Sondek LP12

De Linn Sondek LP12 bestaat 40 jaar en dat willen wij als belangrijkste Linn LP12 specialist van de Benelux groots vieren!

Even wat achtergrond...

Geïntroduceerd in 1973 en nog minstens zo populair, wordt de 'Sondek' door Linn steeds doorontwikkeld. Hierdoor is de hij altijd actueel gebleven en blijft het de meest gewilde draaitafel op de markt. 

Een uniek kenmerk van de LP12 is zijn muzikaliteit: met een enorme speelvreugde, dynamiek en timing, beleeft u uw muziek compleet opnieuw. Deze kwaliteiten worden zelden tot nooit gevonden in andere draaitafels, ongeacht de prijsklasse.

Een verdere bijzonderheid van de LP12 is zijn opwaardeerbaarheid: u kunt beginnen met een Linn 'Majik' LP12 en deze stap voor stap uitbouwen tot een 'Klimax' exemplaar. 

Wat gaan wij doen?

Allereerst zullen alle activiteiten worden gehouden in onze vestiging in Zevenbergen. Daar zullen wij gedurende de maanden maart en april een 'museum' inrichten dat de historie behandelt van 40 jaar LP12.

Hier zullen de diverse plinten, subchassis, toonarmen, motoren, cartridges etc. etc. worden getoond die de fabrikant in de loop der tijd in de Sondek heeft gebruikt. Het museum probeert hiermee een zo compleet mogelijk beeld te geven van de ontwikkelingen in de loop der tijd.

Uiteraard is de toegang gratis, dus komt u gerust eens langs om te kijken! Belt u voor de zekerheid wel even van tevoren of er iemand aanwezig is op dat moment.

Verder zullen wij iedere LP12 bezitter een gratis (exclusief onderdelen) service-beurt aanbieden.

Of u nu een exemplaar heeft uit 1973 of 2013, u bent welkom! Hiervoor hebben wij 3 zaterdagen gereserveerd:  5 april en 19 april.

Om zeker te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, is het verstandig hiervoor een afspraak te maken. Dat kan via onze website op www.beterbeeldengeluid.nl/linn. 

Tenslotte zullen wij tijdens een feestelijke avond op 10 april o.a. het Linn Klimax Exakt top-systeen demonstreren en u de mogelijkheid bieden om onze exclusieve '40th Anniversary Limited Edition' Highland Park LP12 (de enige in Nederland!) te bewonderen en beluisteren.

Tijdens deze exclusieve avonden kunt u genieten van een heerlijk glas Highland Park whisky en heeft u de keuze uit diverse LP12 configuraties om te beluisteren. Gaat u ook voor deze avonden naar www.beterbeeldengeluid.nl/linn om u op te geven.

Graag zien wij u tijdens een van deze feestelijke activiteiten!

Adres

BeterBeeld&Geluid Zevenbergen

Looierij 11

4762 AM Zevenbergen

T: 0168-335180

W: www.beterbeeldengeluid.nl

E: info@beterbeeldengeluid.nl