Archief

Onno Kiviet | 07 oktober 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

17 & 18 oktober: Linn LP12 'Out of the Box' show

Het is inmiddels traditie dat Beter Beeld & Geluid in het vroege najaar haar Linn LP12 demo-dagen houdt. Zo ook dit jaar!

Out of the Box...

Het thema dit keer is 'Out of the Box', waarmee we bedoelen dat we deze keer wat minder voor de hand liggende LP12 configuraties presenteren.

We hebben drie LP12's die we onder de naam Edition, Plus Edition en Super Edition aan u voor willen stellen.

De gewone Edition is er al langer, maar is nu nog beter dan voorheen. De Edition Plus is een flinke stap beter en de Super Edition is de vrucht van 'Out of the Box' denken. En zo presteert deze LP12 ook: echt los van de luidsprekers, echt 'Out of the Box'! Hoe de precieze configuraties van de drie modellen is, houden we nog even geheim... We kunnen in ieder geval al wel zeggen dat wij in deze Editions kiezen voor de elementen van Nagaoka, die door hun uitstekende prijs/prestatieverhouding heel goed passen in de 'Editions' en armen van Jelco.

We presenteren deze Edition LP12's in een vergelijkende demonstratie t.o.v. meer gekende LP12 configuraties met een vergelijkbare prijs. Kom zelf te weten of de door ons samengestelde configuraties voor u ook de betere keuze blijken te zijn...

Top Plate: standaard versus Khan versus Karmen


(Karmen Top Plate)

Dit wordt een interessant vergelijk! We gaan drie vrijwel identieke LP12's opstellen, waarvan alleen de top plates zullen verschillen. Eerst zullen we de standaard Linn top plate laten horen, vervolgens de Tiger Paw Khan en tenslotte de Tangerine Karmen. De verschillen zullen u zonder enige twijfel verbazen!

De plinten van Woodsong


(Wengemain)

Sinds enige tijd zijn we dealer van de oogverblindende plinten van Woodsong Audio. Tijdens de showdagen stellen we u uiteraard in staat de plinten met eigen ogen eens goed te bekijken. Interessant om te melden: Woodsong komt ook met een lijn gunstig geprijsde alternatieven voor de 'standaard' Linn plinten. Iets duurder, maar met nauwere toleranties gefabriceerd en van een hogere afwerkingsgraad.

Toetje...

Traditiegetrouw zullen we op het einde van de dag plaatjes draaien op een 'full-blown' 40th Anniversary Edition LP12.

Waar?

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen, Looierij 11, Zevenbergen.

Wanneer?

Vrijdag 17 oktober vanaf 19:00 uur en Zaterdag 18 oktober vanaf 13:00 uur

Aanmelden