Archief

Onno Kiviet | 31 oktober 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio Research introductie bij AudioXperience

Ultieme muziekweergave wordt door velen nagestreefd maar slechts zelden tot in absolute perfectie uitgevoerd. Audio Research is met ruim vier decenia ervaring zonder twijfel één van de grondleggers van high-end audio.

Vandaag is elke Audio Research nog even puur als de eerste modellen van geestelijk vader William Zane Johnson en wordt de lijfspreuk ‘high definition’ nog altijd tot in het kleinste detail doorgevoerd. Dezelfde passie stroomt door de aderen van het AudioXperience team. Geen wonder dat de uitzonderlijke precisie en kracht van Audio Research nu ook in Nuenen te beleven is.

Vanzelfsprekend ben je bij AudioXperience ook van harte welkom voor je oudere Audio Research modellen. Service, revisies en upgrades worden samen met Audiac met de grootste zorg en originele onderdelen uitgevoerd. Voor ons is Audio Research namelijk meer dan een audiomerk, het zijn stuk voor stuk muziekinstrumenten van pure klasse.

Audio Research Galileo

Komende zaterdag 1 november introduceert AudioXperience ook de nieuwste Audio Research Galileo modellen met de krachtige KT150 buis. De Audio Research Galileo GSPre voorversterker en de GS150 eindversterker kunnen dan worden bewonderd en beluisterd in Nuenen. Twee weken later, op zaterdag 15 november kun je bij AudioXperience kennis maken met Audio Research’s Solid State modellen.

Je bent zowel zaterdag 1 november als zaterdag 15 november van 10 tot 17 uur van harte welkom bij AudioXperience, Spegelt 66, 5674 CD in Nuenen. Meer informatie vind je op de website van AudioXperience