Archief

Onno Kiviet | 11 september 2014 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

LEHMANN TRAVELLER-Lehmann on the move.

Lehmann Audio sinds jaar en dag bekend door o.a. zijn Black Cube phonovoorversterkers en Linear hoofdtelefoonversterkers,die wereldwijd bij muziekliefhebbers en studio’s in gebruik zijn,en geroemd worden om de pure kwaliteit en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding,komt met een nieuw item,de Traveller.

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een draagbare hoofdtelefoonversterker die de maatstaf zet voor mobiele hifi hoofdtelefoonversterking. De Traveller wordt opgeladen via een USB aansluiting waarna hij garant staat voor ruim 20 uur hoogwaardige muziek weergave.

Uitgevoerd met miniklink in/out verbindingen van Lumberg kan de Traveller ook als voorversterker voor b.v,actieve Luidsprekers gebruikt worden.

Het compacte apparaat,in stevige luxe designbehuizing, wat kort na introductie door een 25 koppige internationale en onafhankelijke vakjury werd onderscheiden met de Plus XAward voor technology en lifestyle wordt geleverd, inclusief USB kabel en hoogwaardige signaalkabel en is leverbaar via de betere Hifi speciaalzaak en kan daar van eigenaar wisselen voor 399 Euro.

Informatie

SoundDesign Import
T: +31(0)516 577236
W: www.sounddesign.nl