Archief

Onno Kiviet | 20 april 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

AUDIO21,VINYLFUIF OP 2 EN 3 MEI

Op zaterdag 2 en zondag 3 mei heeft AUDIO21 in Wapenveld weer haar jaarlijkse Vinylfuif. In de sfeervolle bostuin onder het genot van live muziek, een platenmarkt worden verzorgd door Minstrel Music uit Zwolle, met vele duizenden titels. Het befaamde wijnhuis ‘Henri Bloem’ organiseert een wijnproeverij.

AUDIO21 presenteert in 3 luisterruimtes diverse merken. Mark van Braam heeft de afgelopen 20 jaar zorgvuldig gezocht naar wat volgens hem de merken zijn waar hij blij van wordt. Daarbij niet gekeken naar wat 'hype' is, ’de hemel in wordt geschreven’ of wat de 'waan' van dit moment is. Van belang is dat er een synergie dient te zijn tussen de componenten, bekabeling, akoestiek en smaak. Kortom, hij heeft de lekkerste muziek-bonbons in huis gehaald.

Deze dagen krijgt u de primeur in Nederland van GamuT-Audio, de RS3 en RS5 luidsprekers en versterkers. Daarnaast de totale collectie draaitafels van AVID-Audio. Ook weer aandacht voor de reeds gevoerde merken Pluto Audio (draaitafels) en Sonore AC, zij zullen hun nieuwe versterker demonstreren.

Het geheel vindt plaats in- en om de Showroom van AUDIO21, sprookjesachtig gelegen aan de rand van het bos, vlakbij Heerde en in de driehoek tussen Zwolle Deventer en Apeldoorn. Een setting waar hectiek en stress niet lijken te bestaan.

Welkom

Wees welkom op 2 en 3 mei tussen 12:00 en 17:00 uur

Waar

AUDIO21

Groteweg 21

Wapenveld

T. 06-26.04.85.06