Archief

Onno Kiviet | 07 februari 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio Ingang – de nieuwe opening naar High-End Audio

Al geruime tijd is Beter Beeld & Geluid naast winkel met twee vestigingen tevens importeur van een aantal uitzonderlijke audio-merken: Harbeth, Wilson Benesch, CH Precision en Resolution Audio.

Audio Ingang

Met ingang van februari 2015 zijn deze merken officieel ondergebracht in een apart importbedrijf: Audio Ingang. Het streven is hierbij niet gewijzigd: een zoektocht naar de meest natuurlijke, muzikale en integere high-end audio op de Internationale markt. Hierbij zijn de mensen achter het product zeker zo belangrijk als het product zelf!

Manger Audio

De oprichting van dit importbedrijf zal samenvallen met het opnemen van nog een vijfde merk in het portfolio, namelijk Manger Audio (www.mangeraudio.nl). Deze fabrikant is beroemd geworden met de unieke 'Manger sound transducer': een enkele driver die van 80 tot 40,000 Hz weergeeft, een puntbron benadert en een perfect pulsgedrag heeft met een maximale geluidsdruk van 110 dB. Dee unit past Manger toe in actieve en passieve 2-weg gesloten vloerstaanders en monitoren en een 'on wall'. Allen met een werkelijk adembenemende werkelijkheidsweergave, die je – eenmaal gehoord – voor altijd bij blijft. Ook het uiterlijk is van een enorme schoonheid en vooral bij de actieve modellen is de prijs/prestatieverhouding ongeëvenaard. Op 10 en 11 april zal Manger Audio officieel worden geïntroduceerd bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen!

CH Precision

CH Precision (www.ch-precision.nl) maakt state-of-the-art electronica met de beroemde Zwitserse precisie... Hun doel is het verleggen van de lat op het gebied van de kunst en wetenschap van muziekreproductie. Ultra High-End die deze term ook echt waarmaakt. Door kenners nu al aangemerkt als het allerbeste wat er nu te krijgen is op hifi gebied. 

Wilson Benesch

Bij Wilson Benesch (www.wilson-benesch.nl) zijn high-tech en innovatie de grondbeginselen voor uitzonderlijke luidsprekers, zowel door technische perfectie als pure elegantie. Door hun snelle en neutrale weergave zijn ze een open raam op de opname. De Cardinal en Endeavour topmodellen behoren zonder meer tot de wereldtop en de nieuwe Square Five is een absolute sensatie in zijn prijsklasse. 

Harbeth

Harbeth (www.harbeth.nl) maakt al sinds 1977 de muzikaalste monitor speakers ter wereld... Punt! De Monitor 30.1 is misschien wel de meest gelauwerde monitor van de laatste jaren. En terecht! De natuurlijkheid en absolute openheid in het middengebied is wereldberoemd en voor velen is Harbeth een eindpunt in hun zoektocht naar bevredigende muziekweergave.

Resolution Audio

Resolution Audio (www.resolution-audio.nl) is de maker van een van de beste USB DACs ter wereld: de Cantata Music Center – naast CD-speler, DAC en voorversterker ook een UPnP streamer van het beste soort. De c50 en m100 versterkers behoren tot de meest muzikale en gedetailleerde in hun prijsklasse en ver daarboven en de afwerking van de componten is uniek.

Zonder uitzondering behoren deze merken tot de absolute wereldtop. Wij verwelkomen u graag bij een van onze dealers! 

Informatie

Audio Ingang
Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
T: 0168-335180
W: www.audioingang.nl