Archief

Onno Kiviet | 20 februari 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

iFi Retro: Foot loose and fancy free

iFi wist tot nu toe de consument te verrassen met kleine, goed- presterende en zeer betaalbare analoge en digitale audio-apparaten. Met de Retro komt iFi met een nieuwe verrassing in de vorm van een zeer fraai en volwaardig spelende stereoset.

iFi Retro

Via de MM/MC phono-ingang speel je je elpees af. Via de Coax-, optische en USB-ingang speel je alle digitale muziekformaten af, vanaf PCM 16bit/44.1kHz tot en met DSD512 octa-speed. Via 3.5 en 6.3 mm analoge uitgangen luister je naar je in-ears en hoofdtelefoon. Via Bluetooth aptX maak de Retro contact met je mobiel, tablet of laptop en gelijk start de streaming.  

Dit klinkt voor sommigen nog normaal in de oren, maar zodra die volumeknop opengaat is het met de 2x25 Watt buizenversterking en de mooi bemeten interne voeding een muzikaal feest van jewelste.

Twee LS3.5 luidsprekertjes, iFi’s versie van de befaamde Rogers LS3/5, met elk een bruto inhoud van 9 liter presenteren een bühne en mooie muzikale dynamiek die gelijk een brede smile zal doen ontstaan. Ook bij fervente muziekliefhebbers en de doorgewinterde audiofielen die in hun verleden al heel wat mooie dingen zullen hebben gehoord.

Voor menigeen zal de iFi Retro een nieuwe muzikale levens/lifestyle-partner worden. Voor anderen wordt dit DE TWEEDE SET voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, werkplaats of caravan.

De Retro-set komt in een mooi gestileerd, strak massief bamboe design. Een echte feel-good set voor hem, voor haar en/of het hele gezin.

Plug&Play&Enjoy

Alle kabels en accessoires zitten erbij, inclusief fraai zilverzijde-achtig uitziende luidsprekerkabels. Het is dus simpelweg Plug&Play&Enjoy, oftewel aansluiten, spelen en genieten, en dat voor het all-in bedrag van € 2150,-

Het versterker/phono/dac-apparaat is als -iFi Stereo 50- ook los verkrijgbaar voor € 1395,-.

iFi Retro zal je blijven verrassen.

De eerste 25 nieuwe bezitters van een iFi Retro ontvangen bij de aankoop een coupon voor het downloaden van twee gratis compilatie muziek-albums in native DSD kwaliteit bij nativeDSD.com op www.nativedsd.com

Benelux-distributeur

Daluso
W: www.daluso.nl 
T: +31 (0)6 113 54 725