Archief

Onno Kiviet | 21 januari 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

An evening with... Gilad Tiefenbrun en Exakt

Beter Beeld & Geluid Hilversum zal op woensdagavond 4 februari in samenwerking met Linn een unieke avond organiseren. Niet alleen zullen er drie Exakt systemen te beluisteren zijn (met de Akudorik, Akubarik en Klimax 350), maar ook zal Gilad Tiefenbrun – de bevlogen leider van Linn – aanwezig zijn en uitleg geven over heden, verleden en toekomst van Linn en Linn Exakt technologie. Gilad staat bekend als een absolute muziekliefhebber en een begenadigd verteller, dus je zult je gegarandeerd geen moment vervelen...

Over Exakt...

Linn Exakt kan gerust als een revolutie op audio-gebied worden gezien: door de muziek in het digitale domein te houden tot in de luidspreker, worden verliezen tot een minimum beperkt en zijn de luidprekers een constant opwaardeerbare bron geworden. Oftewel, zoals Linn het zegt: 'The Source is in the Speaker'! Door een combinatie van tuning expertise en Exakt technologie, is het mogelijk om in bijna iedere denkbare situatie en woonkamer de speakers optimaal te laten presteren. Exakt compenseert namelijk voor niet-optimale plaatsing van de speakers, voor volume-verschillen tussen de drivers in de speaker onderling en voor fase/tijd-fouten over het gehele frequentiebereik. Het resultaat is een ongekende muzikaliteit!

Over Gilad...

Gilad Tiefenbrun werd geboren in 1972 en groeide op in Glasgow, waar zijn vader – Ivor – Linn Products Ltd had opgericht in hetzelfde jaar, met de LP12 als iconisch eerste product. Met een achtergrond in electrotechniek bekleedde hij vanaf 2003 een rol bij Linn als hoofd R&D, waar hij Linn DS ontwikkelde, wat een absolute revolutie bleek in high-end audio. Inmiddels haalde hij een MBA bij Harvard en werd de directeur van Linn in februari 2009. 

Hoe ziet de avond eruit? 

19:00 – Inloop 

19:45 – Welkomstwoord en introductie Gilad Tiefenbrun

20:00 – Exakt presentatie door Gilad – Deel 1

20:45 – Pauze

21:00 – Exakt presentatie door Gilad – Deel 2

21:45 – Prijsuitreiking prijsvraag en napraat

22:30 – Einde

Uiteraard staat Gilad klaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden en zullen we naast een prijsvraag ervoor zorgen dat er weer heerlijke hapjes en drankjes aanwezig zijn! 

Wil je aanwezig zijn op woensdagavond 4 februari? Stuur een mail naar info@beterbeeldengeluid.nl en meld je aan!

Graag tot dan!