Archief

06 januari 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

MIT (Music Interface Technologies™)

Na een lange en gedegen zoektocht naar een kabelmerk wat optimaal aansluit bij ons huidige high-end merkenpallet, kan Symphony Audio Import u met veel enthousiasme mededelen dat sinds januari 2015 het fameuze Amerikaanse kabelmerk MIT aan het assortiment is toegevoegd.

MIT is een aanvulling waar we bijzonder verguld mee zijn. Niet alleen is het merk met ontwerpervaring, die zelfs teruggaat tot 1970, één van de oudste high-end kabelmerken ter wereld, maar ook heeft hoofdontwerper en eigenaar Bruce Brisson een geheel eigen denk- en werkwijze om tot een bepaald klankoptimum te komen. Een methodiek vergezeld door vele eigen patenten, waardoor zijn kabelontwerpen veel dichter de klank van echte muziekinstrumenten benaderen dan welke ander kabel(merk) dan ook.

Naast het enorm brede pakket met voor ieder prijsniveau zijn eigen maximaal haalbare kwaliteit, maakt MIT al sinds 1984 gebruik van passieve netwerken in haar kabels. Door deze netwerken kunnen de fouten die normaliter in ieder passief kabelontwerp inherent aanwezig zijn, grotendeels worden gecorrigeerd. Hoe hoger het prijsniveau, hoe uitgebreider deze netwerken en vooral hoe fijnzinniger de immer aanwezige fouten kunnen worden gecorrigeerd.

Zeker gezien het zeer hoge kwaliteitsniveau van de overige door Symphony Audio Import gevoerde merken, is de positieve invloed van deze buitengewoon hoge kwaliteitsgeleiders regelmatig zelfs spectaculair onspectaculair te noemen. Oftewel een ongeëvenaard natuurlijke en homogene klank met zoveel (3D) realisme en dermate weinig artefacten, dat daardoor ieder ander component in de keten eindelijk zijn maximale kwaliteiten kan laten horen.

Voor meer informatie

Symphony Audio Import

 

www.symphonyaudioimport.com