Archief

Onno Kiviet | 30 juli 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Return of The Pink Panther

The Funk Firm is terug. Je zou het ook wel de 'Return of the Pink Panther’ kunnen noemen. Nu vertegenwoordigt in de Benelux door Daluso. De importeur zegt trots te zijn dat hij dit jaar dit tweede uitgesproken bijzondere merk aan zijn assortiment heeft kunnen toevoegen.

De draaitafels en pickup-armen van The Funk Firm krijgen wereldwijd vaak een ‘Vinyl Verdict’ van vijf sterren. Niet alleen voor de hoge prijs/kwaliteitsverhouding maar vooral omdat de Funk Firm’s met een gepast element ontzettend veel muzikaliteit uit de zwarte schijf weten te trekken.

In de afgelopen drie jaar van afwezigheid hebben de voormalige Pink Triangle oprichter Arthur Khoubesserian en zijn TFF-team niet stil gezeten.

De Flamenca, als instapper, en de Super Deck Grande zijn erbij gekomen. Momenteel staat de AK47 PU-arm (dus niet het machinegeweer) op stapel. De organisch gevormde Saffire en Vector V hebben nog enkele modificaties ondergaan, en een paar nieuwe PU-armen zijn erbij gekomen.

Veel muzikaliteit voor relatief weinig geld. De Flamenca met F6-arm is er al voor € 1250.

De bekende Achromat platenmatten zijn ook weer verkrijgbaar. En er staat nog meer aan te komen.

Voor (aankomende en nieuwe) vinyl-adorerende muziekliefhebbers zal het welhaast onmogelijk afscheidnemen zijn als hij en/of zij de eerste keer in aanraking komen met The Funk Firm.

Absoluut de 'moeite' waard oftewel een must om te gaan luisteren.

Het imago en de focus van The Funk Firm sluiten helemaal aan bij één van de slogans die Daluso al sinds jaar en dag gebruikt: ‘When you are really serious about music ...'

X-fi show

Op de aankomende X-fi Show staan enkele TFF-draaitafels klaar voor demo via de iFi Retro( -set).

Daluso vind je dan in kamer 38.

Verdere informatie

W: www.daluso.nl 

Flamenga

Little Super Deck