Archief

Onno Kiviet | 03 juli 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

PurePower® - De enige èchte.

We hoeven niet meer te vertellen hoe belangrijk stroom is voor geluid- en beeldapparatuur. Met de vraag: Wil je pure stroom? is het antwoord kort en bondig: Krijg je pure stroom!

PurePower® APS

Superlatieven in stroomlevering en stroomkwaliteit. 24/7 elke seconde de ideale stroom zonder enige beperking, zelfs niet als de netstroom voor korte of langere duur wegvalt. Een instelbare vaste wisselspanning en -frequentie zorgen voor constante ideale stroomcondities. Vervelende spannings- en stroomdips door airco’s en huishoudelijke apparatuur zijn verleden tijd. Er wordt gewoon die stroom geleverd die nodig is voor je (PRO-)audio-, video-, home theatre en multimedia-apparatuur.

PurePower® APS kent eigenlijk geen gelijken. Met het dubbele conversie AC regeneratie- ontwerp en (interne) industriële batterijen heb je quasi een electriciteitscentrale direct naast je apparatuur staan. Je apparatuur merkt niks meer van alle (ver)storingen, onregelmatigheden en tekortkomingen van het voorliggende stroomnet. Het aanleggen van een ‘audiofiele’ stroomgroep is niet meer nodig. Alleen nog maar een paar gepaste stroomkabels tussen de PurePower-unit en de apparatuur, maar die zul je waarschijnlijk al hebben.

Met zeven stopcontacten aan een PurePower APS heb je voldoende aansluitcapaciteit voor een set van een beetje omvang.

Voor elke toepassing kun je kiezen uit drie PurePower-modellen (1350, 1800 en 2700 Watt). Valt het stroomnet voor langere tijd uit dan kun je met één of twee van de twee optionele PowerPacks automatisch nog urenlang verder van je muziek of film blijven genieten. Als het stroomnet weer inkomt worden alle interne batterijen en/of PowerPacks weer automatisch opgeladen. Voor 24/7 hoogwaardige weergave-prestaties in beeld en geluid is PurePower® de enige èchte die dit continu kan waarmaken.

PurePower® APS is op dit moment de absolute topper in power supplies voor audio- en A/V-toepassingen. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens veel vriendelijker dan die van collega-merken. Niet voor niets natuurlijk, maar een PurePower® voorkomt een hoop andere uitgaven die samen ook nog bij lange na niet dezelfde verbeteringen met zich mee zullen brengen, en daarbij samen hoogstwaarschijnlijk ook nog veel meer kosten. Dus hang je set gelijk aan een PurePower® en reken definitief af met alle stroom-ellende, waar dan ook.

Leverbaar vanaf medio juli 2015. Vraag vrijblijvend de gratis Power Audit aan om te bepalen welke PurePower® je nodig hebt.

Prijzen

PP+ 1500   (22kg) € 3600

PP+ 2000* (34kg) € 4850  

PP+ 3000* (42kg) € 6100

*Optionele PowerPacks € 1190 en € 1290 - 

Informatie

Daluso

Op den Dijk 30

6102 EX Echt

Nederland

T: +31(0)611354725

W: www.daluso.nl