Archief

Onno Kiviet | 04 juli 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

X-fi show: SPEC versterkers en Telos Audio Design

De zeer ervaren Japanse hifi-pionier Shirokazu Yasaki is er dankzij zijn levenslange ontwikkelingswerk met zijn team in geslaagd om in de SPEC Real Sound Amplifiers het beste uit de klankeigenschappen van buizen- en solid state versterkers te verenigen.

In Nederland kunnen we vanaf nu ook meegenieten van de sublieme klankeigenschappen van deze topversterkers. Volgens sommigen nu al de beste geïntegreerde versterkers op de markt. In Noorwegen, USA en Polen zijn inmiddels lovende kritieken over deze bijzondere producten verschenen. Bij Audiotweaks in Sellingen zijn ze nu al te beluisteren maar de officiële introductie in Nederland gaat plaats vinden op de X-Fi audioshow in Veldhoven op 26 en 27 september 2015. U bent van harte welkom in kamer 24. Behalve het topmodel, the SPEC RSA-F33EX, kunt u ook de SPEC RSA-M3EX en de SPEC RSA-717EX beluisteren.

 

Verder kunt u in kamer 24 kennismaken met de verschillende kabels van Telos Audio Design. Daarnaast worden ook enkele nieuwe “geheime wapens” van Telos Audio Design gepresenteerd, zoals de Telos Quantum Noise Resonator en het prototype te zien van de Telos Grounding Noise Reducer.