Archief

Onno Kiviet | 17 maart 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Akiko Audio introduceert opvolger beste netsnoer: Aerostar FI 50.

Het belang van een goede stroomvoorziening kan niet genoeg benadrukt worden, volgens Akiko Audio; “ Daarom hebben we het topmodel van onze stroomkabels, aerostar genaamd, nog eens kritsch bekeken en waar mogelijk verder verbeterd.” aldus Marc van Berlo, mede eigenaar van deze firma uit Maastricht.

De kwaliteit van de verzilvering werd verbeterd, alsmede het ‘fillament’ systeem, dat onder andere ook door Nordost gebruikt wordt, om maximale isolatie te bereiken. Hierbij wordt elke geleider in een buisje ‘opgehangen’ waardoor een percentage luchtisolatie van maar liefst 90% bereikt wordt.

Grootste en meest in het oog springende verbetering, was natuurlijk het gebruik van de bekende Furutech FI-50 connectoren, die er niet alleen prachtig uitzien, maar door hun stabiele bouwwijze ook bijdragen aan het minimaliseren van storende microvibraties. 

De Akiko Audio Powercord Aerostar FI-50. Voor de liefhebber die zijn hobby uiterst serieus neemt en alleen met de beste kwaliteit genoegen wenst te nemen.

Ook op dit product is onze 14 dagen ‘niet goed- geld terug’ garantie van toepassing.

Meer informatie

W:  www.akikoaudio.com