Archief

Onno Kiviet | 18 maart 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Belgische première Arcam FMJ A49 bij Mimesis-Audio op 21 en 22 maart 2015

2015 belooft een topjaar te worden in hifiland: het jaar waarin Arcam de beste versterker ooit uitbracht, en dit na 40 jaar ervaring.

Arcam FMJ A49

De FMJ A49 is bedoeld om een mijlpaal te worden op het vlak van stereoweergave en combineert de allernieuwste technologieën in een geïntegreerde versterker. Zo werd voor de A49 de baanbrekende CLASS G schakeling ontwikkeld. Deze krachtpatser meet 200 Watt aan de luidsprekeruitgang. Maar kracht is niets zonder controle. De eerste 50 Watt zijn dan ook compleet in klasse A. Deze cijfers vinden we meestal alleen terug bij veel duurdere producten. Met de A49 heeft ARCAM als doel om compleet nieuwe maatstaven te zetten op het vlak van muziekweergave.

Première voor België

Op 21 & 22 maart kunt u deze Belgische première bijwonen van de nieuwe ARCAM FMJ A49 stereo versterker.

Van 10.00 uur tot 19.00 uur zal bij ons een set draaien met TANNOY Precision 6.4 luidsprekers en van den Hul kabels. Maar de elektronica zal uiteraard samengesteld zijn uit ARCAM producten. Het brongedeelte zal o.a. verzorgd worden door de nieuwe CDS27 streaming CD player.

Crosby, Stills, Nash & Young

Voor de gelegenheid hebben wij een heel mooie opname uitgekozen: CSNY 1974. Deze CD box brengt ons terug in de tijd en laat ons Crosby, Stills, Nash & Young horen in hun betere doen. Deze live opnames hebben 40 jaar in een kluis gelegen!

Meer info vindt u op onze website www.mimesis-audio.be

Hopelijk tot dan…