Archief

Onno Kiviet | 18 maart 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Nieuwe Oyaide V2 kabellijn - de creatie van het ultieme koper!

Japans vakmanschap mét trots gebouwd in Japan. Oyaide eist dat alle grondstoffen voor hun producten 100% Japans zijn en dat al hun producten ook daar gefabriceerd worden, de enige manier om een sluitende kwaliteitsgarantie te kunnen bieden.

Maagdelijk

Het basis koper is “maagdelijk”, er wordt met name nooit gerecycleerd materiaal gebruikt; het wordt gesmolten tot staven waaruit de draad kan worden getrokken. Dat trekken gaat in diverse stappen, waarbij matrijzen worden gebruikt met natuurlijk diamant als doorn, na elke stap wordt het koper uitgegloeid om de stress en vrijgekomen chemicaliën uit het materiaal te halen en het zacht te houden.

102,3% geleiding

Een langdurig proces, met als eindresultaat een zeer zuivere geleider met een ongekend glad oppervlak, zonder chemische vervuiling of sporen van vreemde materialen. De geleidbaarheid van het zuivere koper is zelfs zo goed dat een waarde van 102,3% geleiding gehaald wordt ten opzichte van referentie koper, een gegeven dat de “102” in de naam van de geleider verklaard. 

Van de oppervlakte bewerking is het tweede deel van de geleider naam afkomstig, “SSC” of wel Special Surface Copper. Bijzonder is tevens dat een 102 SSC geleider is samengesteld uit koperdraad met drie verschillende doorsneden. Door verschillende doorsneden te gebruiken is de geleider dunner, meer compact en is de geleider meer uniform over de gehele lengte en doorsnede. 

Om de kabel af te werken beschikt Oyaide over een grote hoeveelheid connectoren in de vorm van netstekkers, banaanstekkers, USB, XLR en RCA connectoren, spades en wandcontactdozen. Alles gemaakt in eigen huis in Japan en nergens anders!

Pareltjes...

De eerste luistertests laten niets aan de twijfel over, de nieuwe Oyaide V2 kabels zijn werkelijk pareltjes die makkelijk kunnen wedijveren met de vele malen duurdere competitie.

Het volledige gamma vindt u op www.oyaide.com.