Archief

Onno Kiviet | 08 mei 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Nieuwkomelingen van Harmonix

De afgelopen maand en deze maand waren er een enkele nieuwe releases van het merk Harmonix, op basis van hun resonantie-tuning vermaard om zijn hoogwaardige accessoires voor geluid- en weergaveverbetering.

X-DC2F Power Cord

Als eerste de X-DC2F Power Cord, die onder andere door een verbeterde geleidbaarheid een nog mooiere aftekening van het geluidsbeeld geeft en de muzikale dynamiek wat krachtiger en mooier accentueert. De X-DC2F is de absolute aanrader voor jazz, blues- en rock- liefhebbers.

Prijs

1,5m € 775.

Hyotan RFS-76m Tuning Feet

De echte nieuwkomers zijn de Hyotan RFS-76m Tuning Feet en de TuningMaster RS-1502M, beide van de Harmonix toplijn - Million Maestro Series - speciaal voor diegenen die de hoogste kwaliteit in muziekweergave nastreven.

De Hyotan is ontwikkeld op verzoek van onze importeur Daluso. De Hyotan (€990) is speciaal bedoeld voor apparatuur die in een kast staan waar geen plaats is om de normale Harmonix tuning feet te gebruiken. De kleine Hyotan's hebben een diameter van 28mm en is 16mm hoog, maar hun werking is bijna net zo sterk als die van de TU-666Million.

Prijs 

Per set van vier € 990.

TuningMaster

De TuningMaster is speciaal ontwikkeld voor de toepassing onder buizenversterkers, bron-apparatuur (cd-spelers, dac’s, draaitafels), electrostatische en magnetostatische luidsprekers. Ook High-end systemen die tenderen naar een zeker nasaal/metallisch klankkarakter gaan muziek meer organisch en natuurgetrouw weergeven dankzij de veel lagere vervormingen door de resonantie-tuning. De vergaande verbeteringen gelden trouwens voor elk (high-end) audio(/video)-systeem.

Prijs

Per set van vier € 1100.

 

 

Voor informatie, advies en demo: Benelux Distributie: Daluso - www.daluso.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------