Archief

Onno Kiviet | 10 november 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Hear Everything Audio breidt pakket fors uit

Maar liefst drie nieuwe merken heeft Hear Everything Audio onlangs toegevoegd aan zijn gamma. Van het Duitse German Physiks verwierf de importeur het distributierecht voor de Benelux. Van The Bespoke Audio Company (UK) en Merrill Audio (USA) is het bedrijf dealer geworden.

German Physiks

German Physiks is het derde speakermerk dat Hear Everything voert. “Dat kan”, legt Ton van der Veeken uit, “omdat het zo totaal anders is dan Guru en Russell K. German Physiks zijn omnidirectionele speakers, rondstralers, met een zogeheten DDD-unit, een in eigen huis ontwikkelde driver die de range 200 Hz - 24 kHz voor zijn rekening neemt.” De luidspreker kent dus in het voor ons gehoor o zo belangrijke middengebied (stemmen) geen crossovers wat resulteert in een uiterst soepele en coherente weergave. Het omnidirectionele karakter zorgt voor ruimtelijkheid en imaging, haast ongeacht de plek vanwaar je luistert. “Ook compleet anders ten opzichte van de merken die wij al voerden is de prijsstelling.” De Unlimited II, het instapmodel van German Physiks, is er vanaf ongeveer € 9.500,00. Topmodel Gaudi doet € 276.000,00! 

Merrill Audio en Bespoke

Dealer is Hear Everything geworden van het Amerikaans Merrill Audio, een elektronicaproducent die ‘audio purity’ als filosofie heeft en uitsluitend de allerbeste componenten gebruikt. Dat zie je en dat hoor je. In feite geldt dat ook voor het Engelse Bespoke, dat vooralsnog één enkel product voert, een passieve voorversterker.

Voor German Physiks gaat Van der Veeken op zoek naar een klein aantal serieuze dealers; bij geïnteresseerden in Merrill Audio en/of Bespoke geeft Hear Everything desgewenst demo’s aan huis.

Meer weten?

Kijk op www.heareverything.nl of op de websites van German Physiks, Merrill Audio en The Bespoke Audio Company.

Merrill Audio

German Physiks

Bespoke Audio