Archief

Onno Kiviet | 17 oktober 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Uniek streaming event bij HOBO

HOBO hifi Den Haag organiseert op donderdag 29 oktober een uniek Streaming Event. Vanaf 19:00 uur zijn muziek- en hifiliefhebbers die meer willen weten over de mogelijkheden van streaming audio of juist meer uit hun eigen set willen halen welkom in het fraaie pand aan de Loosduinseweg 679 in Den Haag.

AVM, Paradigm en Jaap Veenstra

Het enthousiaste team van HOBO hifi Den Haag werkt voor het Streaming Event samen met importeur Penhold. Tijdens de streaming avond wordt gebruikgemaakt van de high end hifi van het Duitse merk AVM, in combinatie met hoogwaardige weergevers van het Canadese Paradigm. Een gouden combinatie, is onze ervaring.

Hoewel de verkoopadviseurs  van HOBO hifi Den Haag alles afweten van streaming audio, hebben we voor deze avond Jaap Veenstra van Alpha Audio bereid gevonden om de streaming avond van tekst en uitleg te voorzien. Jaap heeft veel ervaring met streaming audio en vertelt in heldere en duidelijke bewoordingen alles wat je moet weten over streaming audio, waarbij natuurlijk gebruik zal worden gemaakt van diverse muziekstukken op onder andere de AVM/ Paradigm set.

Reserveer een plekje, want het wordt leerzaam en gezellig!

HOBO hifi Den Haag is voor het Streaming Event geopend vanaf 19:00 uur. Omstreeks 20:00 uur zal Jaap Veenstra beginnen met zijn presentatie, die ongeveer 45 minuten tot een uur in beslag zal nemen. En om de inwendige mens te verzorgen, is wijnhandel J.P. Alsem ook aanwezig met lekkere wijnen en een gezellige entourage. Zo wordt het HOBO hifi Streaming Event een extra groot feest.

Voor het Streaming Event in Den Haag zijn er ongeveer 40 plaatsen beschikbaar. De toegang is gratis en parkeren kan voor de deur en in de directe omgeving. Wie erbij wil zijn kan zich registreren via het online registratieformulier.

Over HOBO hifi

HOBO hifi is een gespecialiseerde retailer en e-tailer met een duidelijke missie: het leveren van het beste beeld & geluid. Ons bedrijf heeft een lange geschiedenis en levert gasten in onze winkels en klanten in onze webshop uitgebreid advies, grote service en de zekerheid van 30 dagen omruilgarantie. 

Website

www.hobo.nl