Archief

04 september 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Nederlandse primeur op X-fi show: Het merk La Rosita bij Reisaudio, kamer 21

La Rosita is wellicht voor u een onbekend merk, echter heeft deze high end ‘nieuwkomer’ in Frankrijk, Duitsland en de VS zijn sporen al ruim verdiend. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige en innovatieve streamers, versterkers en de Babell luidspreker.

La Rosita

Met de Babell beleeft u de Nederlandse primeur! 

Wat ons betreft een hoogtepunt in de ontwikkeling van La Rosita als High End merk. De Babell mocht tijdens de HiFi De Luxe show in München rekenen op zéér positieve reacties.

De Babell is een tweeweg concept met als basis een Great Plains Audio coax driver. De gevoeligheid is 94 dB en daarmee ook geschikt voor de buizenliefhebbers! Wij zijn ervan overtuigd dat de sensatie van het live gevoel die deze bijzondere luidsprekers kunnen projecteren u ook op de X-Fi zullen verbazen.

In kamer 21 mag u zelf uw oordeel komen vormen. Wij willen u hiervoor van harte uitnodigen.

Bekijk ook eens ons gehele La Rosita assortiment.

De vernieuwde Omega R en Pi R streamers voegen een wezenlijke dimensie toe aan uw muziekbeleving. Deze modellen vormen dan ook de basis waarmee wij de Babell op de X-Fi aan u willen voorstellen.

Ook zijn wij trots en verheugd u te mogen voorstellen aan Dan Bellity, het brein achter La Rosita. Hij is aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Wij heten u van harte welkom op de X-fi audioshow in kamer 21!

Meer praktische informatie is o.a. te vinden op de website van de X-fi Audioshow.

La Rosita Compos