Archief

Onno Kiviet | 04 september 2015 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Technics EAH-T700 Hoofdtelefoon

Technics heeft op de IFA ( Internationale Funkausstellung) 2015 in Berlijn een gloednieuwe over-the-ear hoofdtelefoon onthuld, de Technics EAH-T700. De EAH-T700, de eerste hoofdtelefoon sinds de herintroductie van het merk in 2014, biedt een fantastische audiokwaliteit met een verbluffend, ergonomisch design dankzij tientallen jaren ervaring van Technics.

EAH-T700: verbluffende details in elk favoriet nummer

Net als het assortiment hoogwaardige hificomponenten van Technics, levert ook de nieuwe over-the-ear hoofdtelefoon niets in aan geluidskwaliteit en is hij ontwikkeld met de meest veeleisende muziekliefhebbers in het achterhoofd.

De EAH-T700 is voorzien van een tweewegsdrive, voor het grootst mogelijke hoorbare geluidsbereik. Een 50-mm dynamische driver zorgt voor geluid met hoge resolutie in de middelste en lage registers, terwijl de 14-mm supertweeter zich volledig richt op de hoge geluiden. Het resultaat is een 100-kHz breedbandweergave met zowel diepe, robuuste bassen als subtiele, complexe hoge tonen.

Het Angled-Driver System van de hoofdtelefoon zorgt voor zeer nauwkeurige audio waarin elk geluid authentiek en apart van elkaar wordt weergegeven. Ongewenste trillingen worden geminimaliseerd dankzij de zwevende dynamische driver, het anti-vibratieframe en de stevige aluminium behuizing. Op de EAH-T700 klinken de favoriete nummers van de gebruiker dus telkens weer perfect.

Of ze nu gewoon thuis of op straat worden gebruikt, hoofdtelefoons moeten er niet alleen fantastisch uitzien, ze moeten ook lekker zitten. De EAH-T700 heeft een stijlvolle, metalen afwerking. Het schuifje van de hoofdband, de horizontale draaimogelijkheid en de ergonomische 3D-oorpads kunnen worden afgesteld voor elke luisterpositie.

Hoogwaardige stereo hoofdtelefoon EAH-T700

Specificaties:

Type hoofdtelefoon

- Gesloten

Driver en diafragma

- 50 mm + supertweeter (ST)

- Geavanceerde MLF + aluminium

Frequentie-ondersteuning

- 3 Hz - 100 kHz

Afstelmogelijkheden

- Horizontaal schuifje/ horizontale draaimogelijkheid

- Hoofdbandschuifje/ hellingsmogelijkheid behuizing

Snoer

- 4N-OFC van 1,2 m of 4N-OFC van 3,0 m

- 3,5-naar-6,3-mm-adapter

- Compatibel met balansconnectie

Eigenschappen en technologie

- Natuurlijk geluidsveld met AD (Angled-Driver) System

- 100-kHz geluid met hoge resolutie en supertweeter

- 50-mm dynamische driver met hoge lineariteit

- Zwevende dynamische driver met anti-vibratieframe, voor eliminatie van onnodige resonantie en trillingen

- Anti-echostructuur met luidsprekerplaat en oorpads

- Ergonomische 3D-oorpads

Ga voor meer informatie naar technics.com

EAH-T700