Archief

redactie | 08 augustus 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Atohm ZEF MAX luidspreker kabel

Athom brengt een nieuwwe luidsprekerkabel, de ZEF MAX. Dit nieuw model met uitzonderlijke technische kwaliteiten maakt gebruik van de beste materialen en dragen het geleidende gedeelte tot 2 x 5mm². De twee geleiders zijn gescheiden en op gelijke afstand gehouden door een tussenliggende soepele PVC strook.

ZEF MAX

De Atohm ZEF MAX luidsprekerkabel bestaat uit 343 UC OFC (Ultra-Casted OFC) koper- zilverdraad, gewikkeld rond een kern van 6 mono OCC-single kristal (voor extreme zuiverheid) koper geleiders. De Teflon isolatie bestaat uit een FEP fluorpolomeer, geproduceerd door extrusie in een gecontroleerde atmosfeer, de flexibele PVC mantel is wit met een sobere en stijlvolle esthetiek.

Een belangrijk detail voor de esthetiek

Deze flexibele kabel kan worden afgesloten met een huls (splitter), deze Y-vormige huls schuift je langs de kabel uiteinde zodanig dat elke tak van de Y in de geleiders past. Gebreken van het snijden en strippen zijn dus volledig verborgen.

M-splitter

 

De Splitter-M (M staat voor Max) is een speciaal ontworpen mouw voor de ZEF MAX kabel. Zijn rol is het voorkomen van het losraken van de PVC-mantel tijdens manipulaties en ook een prachtige afwerking aan de set te geven. Adviesprijs splitter: 5 € stuk.

Met zijn ontwerp is ZEF MAX duidelijk gericht op high-end installaties, waar de zorg voor de ultieme prestatie, het vasthouden van het onderste register, de algemene transparantie, micro- en macro-dynamiek en high-frequency response, belangrijk is. Het gebruik ervan is des te meer gerechtvaardigd bij grote lengtes.

Technisch 

Diameter : 2 x 5,0 mm² 

Structuur van de geleiders: 6 mono draad  OCC koper + 343 strengen van UC-OFC verzilverde koper

Isolatie: FEP Teflon + PVC

Adviesprijs ZEF MAX luidspreker kabel

45,00 € / per meter

Informatie

Belram
http://hifi.belram.be

Athom ZEF MAX luidsprekerkabel