Archief

nieuwsredactie | 27 augustus 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio Ingang op de X-fi

In maar liefst drie luisterruimtes (kamer 11, 12 en 13) zal Audio Ingang tijdens X-fi 2016 al zijn merken presenteren.   Nieuw zijn Bergmann Audio – prachtig vormgegeven luchtgelagerde draaitafels en toonarmen uit Denemarken – en Velodyne Acoustics – 's werelds meest vooraanstaande fabrikant van actieve subwoofers.

Wilson Benesch / CH Precision

In de grootste ruimte zal de Wilson Benesch Endeavour uit de Geometry serie voor het eerst publiekelijk worden gedemonstreerd op CH Precision electronica. Naast streaming audio zal er ook vinyl worden gedraaid met de prachtige Wilson Benesch Circle 25 draaitafel en presenteren wij van dit merk voor het eerst in de Benelux het 'state-of-the-art' R1 audiomeubel en de 'P1 collection' luidsprekers met kasten van gekleurd carbon, een wereldwijd unicum! Luke Milnes van Wilson Benesch, de zoon van de ontwerper Craig Milnes, zal in de ruimte aanwezig zijn om uitleg te geven over de filosofie en producten van het merk. 

Harbeth / Velodyne / Lindemann

In de aangrenzende ruimte demonstreren we de kleinste Harbeth – de HL-P3ESR, gecombineerd met subwoofers van Velodyne en electronica van Lindemann. Laatstgenoemde heeft een nieuwe lijn musicbook: DSD-streamers/DAC’s uitgebracht die alle inkomende digitale signalen omzetten naar DSD, voor een verbluffend natuurlijke en vanzelfsprekende weergave. Deze nieuwe Lindemann modellen beleven hun primeur tijdens deze X-fi. Hier spelen wij eveneens met een draaitafel: de Bergmann Magne. 

Manger / Resolution Audio

In de laatste ruimte combineren we het actieve topmodel van Manger – de s1, met de Resolution Audio Cantata DAC, een combinatie die zijn weerga niet kent als het gaat om resolutie en snelheid in de weergave gecombineerd met een betoverende natuurlijkheid. Daniela Manger, de CEO van Manger Audio, zal aanwezig zijn om te demonstreren en om vragen over de luidsprekers te beantwoorden. Ook zal zij lezingen geven tijdens X-fi. 

Graag tot ziens in een van onze luisterkamers!

Informatie

X-fi show
W: www.x-fi-audioshow.nl