Archief

nieuwsredactie | 31 augustus 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Streamingdienst QOBUZ official partner X-fi 2016

Qobuz Hi-Res Music Streaming and Download services en de Nationale X-fi Audioshow kondigen met veel enthousiasme aan voortaan nauw te gaan samenwerken. Streamingdienst Qobuz is per direct ‘Official Online Music Partner’ van de X-fi Audioshow. “Een fantastische samenwerking waar bezoekers en deelnemers van X-fi 2016 heel veel plezier aan gaan beleven”, aldus Caspar Bunge van X-fi.

Facebook contest

Om te beginnen zullen beide organisaties zoveel mogelijk promotie maken voor elkaar. Dat is al zichtbaar op de gezamenlijke websites. Op www.qobuz.com is een speciale X-fi 2016 Playlist gepubliceerd. En binnenkort gaat op de Qobuz Facebookpagina een X-fi contest van start waarin klanten van de streamingdienst een gratis toegangskaart voor X-fi 2016 kunnen winnen plus nog een verrassing.

Maand gratis streamen voor bezoekers

Qobuz is prominent aanwezig tijdens X-fi 2016. Zo krijgen àlle bezoekers een Qobuz leaflet uitgereikt dat recht geeft op een maand gratis streamen en één gratis high res album downloaden. Deelnemers aan X-fi mogen zelfs drie maanden gebruik maken van de high resstreamingservice van Qobuz. Caspar Bunge: “We zijn heel blij met deze spannende samenwerking. Goed voor QOBUZ, goed voor X-fi 2016, voor onze bezoekers en deelnemers.”

De Nationale X-fi Audioshow 2016 die 24 en 25 september plaatsvindt in Koningshof, Veldhoven is compleet volgeboekt met deelnemers uit Nederland, België, Duitsland, Israël, de Verenigde Staten en Letland.=