Archief

19 augustus 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

X-fi High End Audioshow beleeft dit jaar zijn 6e editie

Op zaterdag 24 en zondag 25 september kunnen muziekliefhebbers hun hart weer ophalen. In dat weekend vindt namelijk de landelijke X-fi High End Show plaats in in Koningshof, Veldhoven. Met meer dan 50 deelnemers, honderden merken, tientallen noviteiten, een platen- en cd-beurs, live muziek, workshops en nog veel meer, is dit hét niet te missen audio-event van het jaar. Bezoekers zijn beide dagen welkom vanaf 10.00 tot 17.00 uur.

Van betaalbare tot peperdure apparatuur, van streaming en draadloze muzieksystemen tot het analoge ‘zwarte goud’, het is in hét audioweekend van het jaar allemaal te bewonderen en te beluisteren. Naast de vele (wereld)primeurs is er tijdens dit X-fi weekend natuurlijk weer van alles te beleven, zoals live muziek, workshops, lezingen en ook een wijnproeverij! Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst een speciale high end show-cd.

Deelnemers

Dagelijks melden zich nieuwe exposanten aan want dit evenement wil niemand missen. Een kleine greep uit de deelnemers van dit jaar: Van Medevoort Audio, Latham Audio (o.m. Naim), Yamaha, Audio Ingang (o.m. Harbeth), Symphony Audio (o.m. Magico), Audiac (o.m. MacIntosh), Joenit (o.m. Rega) en D&D Audio (o.m. Devialet). 

Houd onze Facebookpagina in de gaten: Facebook/xfishow en kijk op de show website: x-fi-audioshow.nl