Archief

Ingz bericht | 16 februari 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Van Duppen Show 19 en 20 februari met Arcam Solo Movie

Het is nog geen twee weken geleden dat de definitieve productieversie van de Arcam Solo Movie op de markt verscheen maar komende vrijdag en zaterdag kun je dit bijzondere Arcam product al bewonderen bij Dennis van Duppen in Venlo.

De Arcam Solo Movie met Class G versterking in een surround opstelling, de Sonus Faber Chameleon luidsprekers en Sumiko Subwoofers spelen daar de hoofdrol. Daardoor is niet alleen de klank maar ook de afwerking en het gevoel van kwaliteit en luxe van hoog niveau.

De thuisbioscoop bij van Duppen Audio zal je de beleving geven midden in de film scene of een concert te zitten dankzij de topklasse Arcam versterking die de Sonus Faber luidsprekers zal voorzien van gedetailleerde en energierijke klanken. De film of het concert zal worden gespeeld of gestreamed want de Arcam Solo Movie kan niet alleen overweg met CD’s, SACD’s, DVD’s en BluRay’s maar ook met muziek- en videostreaming en laat zich gemakkelijk bedienen met Arcam’s eigen Music Life App.

Ook op het gebied van stereo muziek zal er een nieuwe wereld voor je opengaan bij van Duppen Audio. De nieuwe Arcam SR250 stereo-receiver zal, samen met de Sonus Faber Venere S, muziek naar een nieuw niveau tillen door gebruik te maken van de ingebouwde Dirac Live Room Equalization. Naar onze mening de beste Room EQ beschikbaar. Muziek wordt rechtstreeks gestreamed vanaf de netwerkschijf maar de Arcam SR250 beschikt ook over 7 HDMI inputs waardoor deze receiver de perfecte oplossing is voor iedereen die beeld en geluid wil combineren in een stereo (met of zonder subwoofer) opstelling bij zijn/haar televisie.

Wanneer

19 en 20 februari bent u van harte welkom bij van Duppen Audio.

Meer informatie

Duppen Audio
Spoorstraat 42
Venlo
Nederland
Tel: +31 (0 077-400050
Web: www.van-duppen.nl