Archief

Onno Kiviet | 16 januari 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Gydotron luistershow 16 & 17 januari 2016 in Malle

Het weekend van 16 en 17 januari houden wij, traditiegetrouw een show in de pastorij in Malle en dit van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens deze show zullen er heel wat primeurs zijn.

Diapason Dynamis

De Diapason Dynamis had al een diepe indruk nagelaten tijdens ons bezoek in Italie samen met andere dealers en Wim en Josien, de importeur van Diapason en vele andere mooie producten. We zijn verheugd dat Allessandro Schiavi & Chiara Galinotti  zelf de Dynamisch komen voorstellen.

Vitus Audio

Van Vitus Audio kunnen we de recent ontwikkelde SS-025 beluisteren in combinatie met de SIA-025. Hans Ole Vitus zal tijdens de show aanwezig zijn zodat u alle in en outs betreft Vitus aan hem kan vragen.

Manger

Sinds vorig jaar zijn we met veel enthousiasme gestart met Manger Speakers. Deze unieke speakers, met name door de MANGER® sound transducer, die zo’n 40 jaar geleden ontwikkeld is en steeds verder verfijnt werd maakt dat de speakers een enorme resolutie hebben en ook uiterst muzikaal zijn. Daniella Manger zet al een tijd het werk van haar vader voort en ook zij zal aanwezig zijn tijdens de show.

Harbeth

Dan de Harbeth 40.2, het nieuwe topmodel dat vorig jaar werd voorgesteld zal ook te beluisteren zijn. Trevor Butler van Harbeth zal jullie met veel enthousiasme de filosofie van Harbeth toelichten.

Kii

Vorig jaar in mei werd voor het eerst de Kii Three voorgesteld. Het enthousiasme rond deze speaker was enorm. In september hadden we de eer om deze speaker als primeur voor te stellen in Malle en ook nu zal de speaker terug te beluisteren zijn. Bruno Putzeys, de geestelijke vader van de Kii Three verwelkomt jullie tijdens onze show!

YG Acoustics

Een Belgische primeur is de voorstelling van de YG Acoustics™  Hailey™. 

YG Acoustics™ behoord tot de tot een select groepje van High End producten. Dit moois zal worden aangestuurd door de vernieuwde ASR versterkers.

Wanneer

Uiteraard is de show gratis en doorlopend, op 16 en 17 januari van 10.00 tot 18.00 uur te bezoeken. 

Adres Gydotron show

Sint Martinus Pastorij

Berckhovenstraat 11

B-2390 Malle

België

Informatie

Gydotron Audio

Turnhoutsebaan 241

2110 Wijnegem

België

T: +32 (0)473 11 65 13

W: www.gydotron.com