Archief

redactie | 10 juni 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Universal Music en Dynaudio slaan de handen ineen

De Deense luidsprekerspecialist Dynaudio en platenmaatschappij Universal Music Group hebben samen een speciale versie van Dynaudio’s Xeo 2 luidspreker gemaakt voor Soundz Magazine.

De speaker is een gelimiteerde editie van Dynaudio’s actieve, draadloze Xeo 2. Deze versie, die in een oplage van 500 sets gemaakt wordt, heeft een unieke blauwe afwerking en is voorzien van het Soundz-logo. Bij aanschaf van de set krijgen klanten een kwartaalabonnement op streamingdienst Tidal cadeau, zodat ze direct toegang krijgen tot miljoenen tracks in cd-kwaliteit. Hiernaast ontvangen ze ook een jaar lang Soundz Magazine.

De Soundz Xeo 2 is een actief, draadloos en eenvoudig te installeren speakersysteem dat kabels en een losse versterker overbodig maakt. De compacte boekenplankspeakers leveren kraakhelder geluid en streamen eenvoudig muziek vanaf je smartphone of tablet. Traditionele apparatuur, zoals een cd-speler, platenspeler of zelfs een tv, is er ook op aan te sluiten.  Dit in combinatie met z’n hoogwaardige geluidsweergave en het gebruiksgemak zorgt ervoor dat de Xeo 2 zich eenvoudig kan onderscheiden van alle andere modellen in z’n klasse. 

‘Dynaudio, Universal en Soundz weten dat goede geluidskwaliteit ervoor zorgt dat mensen een intensere luisterervaring hebben en meer muziek ontdekken’, aldus marketing director Mads Aagaard Jensen van Dynaudio. ‘Met dit speciale project zetten we ons in voor verbazingwekkend goede geluidskwaliteit en geweldige muziek. Dit zijn de speakers die elke muziekliefhebber verdient.’

Deze speciale Soundz-editie zal online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn vanaf 10 juni 2016. 

Over de samenwerkende partijen: 

Dynaudio werd in 1977 opgericht in Skanderborg, Denemarken. Vandaag de dag is het bedrijf een van de leidinggevende en meest voorname fabrikanten van kwalitatief hoogstaande audiosystemen. Universal Music Group is de grootste platenmaatschappij ter wereld en vertegenwoordigt artiesten als The Rolling Stones, Rihanna, The Beatles, Justin Bieber, U2, Sam Smith, Maroon 5, Stromae, Kendrick Lamar, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Kensington, Anouk en Douwe Bob. Soundz is het magazine voor de echte muziekliefhebber. Van The Beatles tot Nirvana, van The Rolling Stones tot Kensington en van Pink Floyd tot Muse: Soundz staat vol interviews en achtergrondverhalen over de helden van toen, nu en morgen. Hiernaast leest men alles over nieuwste albums in Soundz en legt de redactie in elke editie de laatste audioapparatuur onder de loep.

Voor meer informatie

Dynaudio Benelux BV
W: http://www.dynaudio.com/
E: marc.brekelmans@dynaudio.com