Archief

Onno Kiviet | 16 maart 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

IFI NANO IUSB3.0 - Het breekijzer voor USB-Audio.

Is de micro IUSB3.0 als actieve USB Power Supply al een absoluut hoogstandje voor de aangemeten prijs van €445. Nu verrast iFi vriend en vijand met de nieuwste nano iUSB3.0 voor maar €225. Voor dit ‘simpele’ bedrag worden op actieve wijzen kwaliteiten gerealiseerd, die bij lange na niet kunnen worden bereikt met High End USB-kabels of USB-voedingen van welk merk en welk bedrag dan ook.

Naast de grotere micro iUSB3.0 is de nano de ‘stilste’ USB power supply ooit. Actief wordt een nieuwe (vervangende) USB-stroom geproduceerd met een ruisvloer van 0,0000005V (oftewel 0,5uV). Het USB-muzieksignaal wordt via regeneratie, reclocking en rebalancing welhaast perfect gerestaureerd tot het originele signaal.

De nano iUSB3.0 is geen “Must Have” maar een “Can’t Miss” in alle digitale muziekketens die via USB met elkaar communiceren, met datasnelheden van 5.0Gbps bij USB 3.0 en maximaal 480Mbps bij USB 2.0.

De nano iUSB3.0 is klein, compact, uitgerust met een iPower, dus Plug & Play.

Voor wie is de iFi nano iUSB3.0 USB Power Supply?

Voor iedereen die digitale USB-audio serieus begint te nemen, of wil nemen. Dus ook voor alle PRO-Audio-guys die met USB-applicaties werken: opname- en mastering-technici, deejays, muzikanten, whatsoever.

Was de iFi nano iDSD DAC al een overtuigende EISA-Award-winnaar, de nano iUSB3.0 liegt er geheel niet minder om. Alleen de AWARD ontbreekt nog.

De nano iUSB3.0 Power Supply is een absoluut breekijzer die digitale audio via USB eindelijk laat overtuigen in particuliere en professionele toepassingen.

Waarschuwing: Er is geen weg terug!

Informatie

Daluso

Op den Dijk 30

6102 EX Echt

Nederland

T +31(0)611354725

W: www.daluso.nl

E: info@daluso.nl