Archief

nieuwsredactie | 21 november 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Bang & Olufsen viert 91ste verjaardag met Cool Modern Collection

Bang & Olufsen voegt een warme koperkleur aan zijn assortiment toe. De Cool Modern Collection is de ultieme symbiose tussen de moderne levensstijl en de tijdloze élégance van art-deco.

Bang & Olufsen verrijkt de monochrome wereld van de elektronica met een sprankelende glans. Met de Cool Modern Collection voegt Bang & Olufsen een volledig nieuwe stijl toe aan diens assortiment en hult enkele van de populairste geluidssystemen, luidsprekers en televisies in een warme kleur die we zelden zien bij elektronische apparatuur.

In de nieuwe Cool Modern Collection komen het iconische design en het voor Bang & Olufsen kenmerkende koele Scandinavische minimalisme samen met glanzend, koperkleurig aluminium en mooie donkere stoffen. De producten krijgen hierdoor een warme gepolijste uitstraling die volledig in lijn is met de belangrijkste interieurtrends.

Nieuwe textiel kleuren

Als inspiratiebron voor de combinatie van krachtige kleuren met de ingetogen architecturale belijning dienden zowel de huidige interieurtrends alsook de creativiteit van de art-deco kunststroming uit de roerige jaren twintig, het decennium waarin ook de geschiedenis van Bang & Olufsen begon.

De Cool Modern Collection is de perfecte symbiose tussen technologie en sierkunst en onderstreept een kleurrijke interieurstijl. Samen met de Cool Modern Collection worden daarom ook twee nieuwe stofkleuren voor de luidsprekercovers geïntroduceerd: Purple Heart en Parisian Night. Purple Heart is een warme kleur die beelden oproept van gerijpte wijn en donkere heide en Parisian Night hult zich in een diepdonker fluwelen nachtblauw.

Ook de BeoLab 18 en BeoVision 14 maken deel uit van de Cool Modern Collection, en de luidsprekercovers werden daarom voorzien van lamellen van gerookt eiken. Om de zachte glans van het nieuwe koperkleurige frame een harmonieus decor te bieden, zijn de bijbehorende stands en muurbeugels uitgevoerd in matzwart.

De Cool Modern Collection

Een groot aantal producten onderging een koperkleurige make-over, waaronder de nieuwe BeoVision 14 televisie, de BeoSound 35, het draadloze muzieksysteem, de iconische BeoLab 18 luidsprekers en ook het nieuwste luidsprekersysteem, de BeoSound 1.

De volgende producten maken eveneens deel uit van de collectie:

BeoRemote One Bluetooth

BeoSound 2 (vanaf Maart 2017 verkrijgbaar)

BeoLab 5

BeoLab 17

BeoLab 19

BeoLab 90

De Cool Modern Collection is een permanente collectie, bedoeld om onze 91e verjaardag luister bij te zetten. De nieuwe collectie zal vanaf 17 november 2016 in de Bang & Olufsen-showrooms verkrijgbaar zijn. De prijs van de producten is identiek aan die van de standaarduitvoering ervan. 

#BangOlufsen

#BeoSound1

#BeoSound2 

#FlexibleLiving

#BeoVision14

#BeoLab17

#BeoLab18

#BeoLab19

#BeoLab90

#BeoLab5

#BeoSound35

Hier een leuk introductie fimpje: Cool Modern Collection - A New Tone of Expression

Website Bang&Olufsen

Beosound 1

BeoLab 17

BeoLab 18

BeoLab 18