Archief

nieuwsredactie | 06 september 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

More Music X-fi nieuws: More Music stelt een bijzonder fraaie set op in KAMER 81.

More Music importeert al ruim 20 jaar hifi produkten waarvan de gehoormatige kwaliteiten even verfijnd zijn als de techniek. Onze merken worden dan ook wereldwijd als zeer muzikaal gewaardeerd. Een pré van hoogwaardige apparatuur is de kracht in het maken van muzikale connecties.

More Music stelt een bijzonder fraaie set op in kamer 81:

De “Towers of Power” van GoldenEar Technology: de Triton One luidsprekers  worden aangestuurd door de MOON 860A stereo (dual mono) eindversterker en de MOON 740P gebalanceerde voorversterker uit de Evolution Serie.

Als D/A converter nemen we de nieuwe referentie DAC van MOON mee. Deze state-of-the-art 780D streaming DSD DAC uit de Evolution serie bereikt het toppunt van digitale audioweergave en herdefinieert de luisterervaring in elke zin van het woord .

De alom geprezen Aurender N10 muziek server met 4TB/8TB harddisk aan boord, met NAS-, TIDAL  en Qobuz streamingdienst-support zorgt er weer voor dat we kunnen putten uit een grote muziekcollectie.

Al deze mooie componenten plaatsen we in een Finite Elemente hifi meubel uit de Pagode APS serie. De bekabeling voor het gehele systeem en de stroomvoorziening wordt door Shunyata verzorgd en vertroeteld. 

Reken maar dat dit systeem muziek maakt en als geen ander in staat is tot het beroeren van de ziel.

Naast dit muzikale systeem brengen we ook een aantal noviteiten en primeurs mee naar Veldhoven:

Het nieuwste telg van Aurender familie: de A10 Streamer/Server met 4TB muziek opslag en MQA* certified DSD DAC.

De Aeon 2.0, een carbon fiber hifi rack van het Italiaanse Bassocontinuo in een prachtige nieuwe combinatie van leder/carbon.

Nieuwe hifi meubels uit de Zen-lijn van Bassocontinuo.

GoldenEar Triton Three+ en de Triton Two+, die veel van de nieuwe technologie en verfijningen hebben van de Triton One (die maakt muziek!!!).

A Complete Experience!: de MOON Nēo ACE een “All-in-One“ apparaat, uitgerust met een 50W geïntegreerde versterker, de MiND streaming module, een DSD DAC, MM phono voorversterker en Aptx Bluetooth.

De nieuwste variabele resonator van Acustica Applicata : de Volcano.

De Pass Labs HPA-1 Hoofdtelefoonversterker.

Van Cornered Audio de C5TRM luidsprekers met een passieve woofer en hoorn dome tweeter met een hoog rendement, krachtig  met een uitstekende helderheid.

De nieuwe versterkers van Spectral Audio: de DMC-30 SC voorversterker en de DMA-240 eindversterker.

We hopen u te mogen verwelkomen in Kamer 81 op 24 en 25 september!!

Informatie

More Music
www.moremusic.nl

X-fi audioshow
www.x-fi-audioshow.nl