Archief

nieuwsredactie | 04 september 2016 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

MUSIC2 INITIEERT GOEDE DOELENACTIE TIJDENS X-FI 2016

Analoog specialist Music2 audio import heeft dit jaar tijdens de X-fi Audioshow een opmerkelijke audiofiele primeur met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Zowel op zaterdag als zondag onderbreekt importeur Marco de Wilde zijn demonstraties om producent Van den Hul ruimte te geven ter plekke een hoogwaardig Van den Hul Crimson moving coil element te bouwen. Dat zal live te zien zijn op een groot video scherm.

Kika

Als het element zondagmiddag klaar is, stellen Van den Hul en Music2 het beschikbaar: het element wordt onder de aanwezigen geveild en het gaat met de hoogste bieder mee naar huis. De opbrengst van de veiling wordt geschonken aan een wel heel goed doel: de Stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als Kika. Van den Hul, Music2 en X-fi hopen van harte dat er gul wordt geboden op dit uiterst hoogwaardige en vooral unieke Crimson MC element.

Set up

Dan is er natuurlijk nog de audioshow van Music2, deelnemer van het eerste uur aan X-fi. Een show met als altijd een zeer bijzondere set-up, waarbij buizen, hoorns en analoog de boventoon zullen voeren. Een kleine vooruitblik leert ons dat De Wilde speelt met Blumenhofer Gran Gioia’s, Octave Jubilee, Pluto Audio, Feikert Analogue, Reed, Van den Hul en Sonore AC.

Sonore AC

Overigens presenteert Sonore enkele nieuwe producten waarop het predicaat ‘out-of-the-box’-denken van toepassing is en die dan ook buitengewoon bijzondere resultaten opleveren. Music2 zal trouwens ook fraaie kunstwerken exposeren van Gallery RitsArt uit Maassluis. Al met al meer dan voldoende redenen om een bezoek te brengen aan Music2 in ruimte 40.