Archief

nieuwsredactie | 28 februari 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio Centrum Veenendaal

Passie voor muziek en ruim 20 jaar ervaring in studio opnames bracht 3 vrienden ertoe een hifi winkel te starten om studio kwaliteit naar de huiskamer te brengen : Audio Centrum Veenendaal.

Vanaf 1 december 2016 is Veenendaal en omstreken een prachtig audiocentrum rijker. Iedereen die de showroom van Audio Centrum Veenendaal binnenloopt zal het beamen. Alleen dat wat er moet staan staat er. Prachtige versterkers, streamers, luidsprekers en veel andere apparatuur. 

Geen merken die alleen vanwege de naam een hype zijn, maar merken die kwalitatief uitsteken boven het gemiddelde. Geen producten waarbij design belangrijker is dan de geluidskwaliteit. Alleen apparatuur die garant staat voor absolute topkwaliteit in geluid én design. En die tref je er volop.

Aan de Wiltonstraat 36 vind u een prachtige toonzaal en drie luisterruimten waar je vanuit een heerlijke stoel de apparatuur in alle afzondering objectief en rustig kunt testen en vergelijken. Vervolgens komen we graag bij u thuis voor een proefplaatsing of voor het optimaliseren van het huidige systeem.

De mensen achter Audio Centrum Veenendaal adviseren u met liefde, passie en ervaring in muziek en opname. Neem dat advies vooral aan van de heren. Over de deskundigheid van deze audio-zwaargewichten is iedereen het namelijk meer dan eens. Dennis, Jan en Bernard hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de audiowereld. Elk vanuit zijn eigen specialisme.

In het audio centrum komen drie werelden samen. Dennis van der Molen heeft een achtergrond als muzikant. Jan Pronk is ruim 20 jaar opnametechnicus bij de beste studio’s in Nederland en, samen met Dennis, eigenaar van een opnamestudio in Veenendaal. En tenslotte Bernard Knoop; een expert op Hi-Fi- en audiogebied. De mannen doen geen enkele concessie aan merk of design. Alleen merken die zichzelf hebben bewezen en die de klankmatige goedkeuring van de heren kunnen wegdragen vind u in de showroom.

In het centrum wordt je deelgenoot van deze opmerkelijke mix.
Bernard: ‘Vanuit de studiowereld moet je als eindgebruiker thuis kunnen ervaren wat de artiesten en producers in de studio voor ogen hebben. Maar op Hi-Fi gebied ligt het accent meer op oog voor detail en verbetering op het vlak van weergave. Als je de apparatuur met beide visies in het achterhoofd beoordeelt komen de beste merken hier vanzelf naar voren.’ 

U kunt bij Audio Centrum Veenendaal terecht voor: 

Elektronica: Atoll, Densen, Exposure, Rega, Revox, Yamaha, 

Draaitafels van Rega en vele accessoires van Tonar.

Luidsprekers van: Amphion, Audiovector, Dynaudio, Q-Acoustics, Totem.

Streamers/netwerkspelers: Innuos.

Kabelmerken: Atlas Cable en Tellurium Q.

Hoofdtelefoons: Grado en Meze.

Externe voedingen van Sbooster.

Binnenkort volgen Monitor Audio en B.M.C. Audio. 

Maar ook voor de handgemaakte (audio) meubelen van Rensma Custom Made die op zich al een bezoek aan de showroom waard zijn.

Informatie

Audio Centrum Veenendaal

Wiltonstraat 36

3905 KW Veenendaal

Tel: (06) 12 514 222

Web: www.audiocentrumveenendaal.nl 

Open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18:00 uur