Archief

nieuwsredactie | 06 februari 2017 |  <   > |
TAGS: Nieuws |

Audio-Perfect demonamiddagen met JMR Offrande Suprême v2

Ook in 2017 gaan we door met de demonamiddagen waarbij we een lievelingsproduct in de kijker zetten. Zo’n zestal zondagnamiddagen per jaar kan je zo in beperkte kring (12 à 16 man) zeer intensief kennismaken met een product, of een vergelijkende demo meemaken.

Demo's gaan door in onze eigen woonkamer voor een realistische ervaring en oordeel. Hier in onze woonkamer hoor je pas hoe (goed) een hifisysteem presteert in reële omstandigheden. Op shows krijg je vaak sets in zeer slechte ruimten te horen en in winkels soms in volledig geoptimaliseerde omstandigheden.

JMR Offrande Suprême v2

Je maakt op onze eerste demonamiddag kennis met een prachtspeaker uit het hogere segment: de JMR Offrande Suprême v2 (€ 7.000,- per paar incl. voet).

Deze monitorspeaker komt met zijn eigen (doorkijk)voet inclusief en is gebouwd van prachtig beukenhoutfineer (kleur naturel of lichte kers). Het is een uit de kluiten gewassen monitor (45cm H x 42cm D x 24cm B, 32kg). Op voet komt deze knaap op 114cm hoogte, wat een mooie ruimtevullende afbeelding oplevert en de tweeter zit dan meestal op oorhoogte of iets hoger, wat bijna altijd beter is dan onder oorhoogte.

De Offrande Suprême v2 is een tweewegmonitor met dubbele ribbontweeter en een met transmissielijn geventileerde 18cm woofer die een (voor een monitor) indrukwekkend diepe 35hz moeiteloos weergeeft. De diepe kast dient uiteraard om de lange transmissielijn in onder te brengen, een ingenieuze techniek om diep en gecontroleerd laag te produceren.

Hij is mono- en bi-wirable aansluitbaar. Met zijn impedantie van 8 Ohm en 91db gevoeligheid laat deze monitor zich door quasi alle versterkers moeiteloos aansturen. Maar uiteraard zul je deze speaker op zijn best laten schitteren met de betere versterker (prijsklasse € 2.500,- en hoger). Zelf zullen we hem demonstreren met een Luxman L-550AX klasse A versterker van slechts 2x20W bij 8 Ohm.

Plaats de JMR Offrande Suprême v2 bij voorkeur met wat toe-in (naar de luisterpositie gedraaid) en geef hem een beetje ruimte achter zich voor een mooi driedimensioneel beeld. Dankzij zijn transmissielijnpoort aan de voorzijde heb je alvast geen last van boemerig gerommel achter je speakers en mag je ook vrij dicht tegen de achterliggende wand positioneren.

De JMR Offrande Suprême v2 is net als alle JM Reynaud speakers een bijzonder muzikale luidspreker. Zeer getrouw aan de muziek. Klankmatig zeer neutraal met een heel licht warme toets. Onze klanten van een JMR luidspreker hebben zich hun keuze nog nooit beklaagd, wel integendeel!

Kom vrijblijvend genieten van deze prachtspeaker op deze AudioPerfect-demonamiddag:

Datum: zondag 26 februari 2017

Tijd: van 14u00 tot 17u00

Plaats: AudioPerfect, Dom Van Asschestraat 2, Oostkamp (B)

Website: www.audioperfect.be

Erbij zijn is gratis maar inschrijven is noodzakelijk (mailtje naar peter@audioperfect.be)